Полицията на Кълъмбъс арестува десетки в последната `Операция Единство` на североизточните, близкоизточните страни

...
Полицията на Кълъмбъс завърши операция по-рано този месец, насочена към
Коментари Харесай

Полицията на Кълъмбъс завърши операция по-рано този месец, насочена към използване на статистически данни за справяне с нуждите за безопасност на североизточната част на града, което доведе до конфискации на огнестрелни оръжия и десетки арести.

На 3 август полицията в Кълъмбъс се съсредоточи върху кварталите Линден, Маунт Върнън, Ийстгейт и Майло-Грогън за насочване към насилници и търсене на възстановяване на огнестрелни оръжия и конфискуване на незаконни наркотици в последната итерация на "Операция Единство". Полицията на Кълъмбъс провежда „Операция Unity“, която е насочена към нуждите на жителите, свързани с безопасността, като използва статистики и данни за определяне на горещи точки от 2021 г. насам.

Някои акценти от резултатите от операцията:

28 ареста за тежки престъпления от общо 43

11 открити незаконни оръжия

164 грама кокаин

153 грама фентанил

$7137 в брой

Част от усилията е също така да се говори с членове на общността в кварталите, където се провежда операцията, за да се определи къде могат да бъдат разпределени други градски ресурси, за да „направят кварталите по-добри, по-безопасни“, Елрико, заместник-началник на полицията в Кълъмбъс Али каза.

Инициативата използва полиция, назначена в зоната, както и детективи за големи престъпления, SWAT и други местни и щатски правоприлагащи органи за подпомагане.

Кметът на Колумб Андрю Гинтер каза, градът се фокусира върху премахването на оръжията от улиците. Към четвъртък в Кълъмбъс са извършени 98 убийства. Към днешна дата Колумб е иззел над 2100 оръжия от улицата, каза Гинтер. Полицията конфискува над 3300 огнестрелни оръжия през 2022 г., съобщи The Dispatch по-рано.

Гинтер каза, че обществеността е била критична за превръщането на ориентираната към квартала Операция Unity в успех през годините.

„Ние ангажиране на общността в предния край, една от причините, поради които успяхме да извадим толкова много жестоки престъпници и оръжия от улицата през последните няколко години“, каза той.

@Colebehr_report

[email protected]

Тази статия първоначално се появи в The Columbus Dispatch: полицията в Колумб арестува десетки, конфискува оръжия в последната „Операция Единство“

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР