Полицията, извършваща голямо разбиване на наркотици в Перу, имаше специална

...
Полицията, извършваща голямо разбиване на наркотици в Перу, имаше специална
Коментари Харесай

Дядо Коледа помага за разбиването на „злата банда на северните елени“, докато ръководи полицейското разбиване на наркотици

Полицията, извършваща огромно разтрошаване на опиати в Перу, имаше специфична помощ от „ Дядо Коледа “, с цел да разбие мрежа от дилъри.

Перуанската национална полиция пусна видео, показващо служител на реда, облечен в костюм на Дядо Коледа, до момента в който употребява чук, с цел да влезе в постройка в столицата Лима. Полицаите от Green Squad, тактическото поделение на полицията за градско разузнаване, арестуваха двама мъже, на 25 и 32 години, за доставка на кокаин и канабис. те не биха събудили съмнение в Уакал, квартал в Лима. В прессъобщение полицията назова дилърите „ Бандата на злите северни елени “. В клипа " Дядо Коледа " е забелязан измежду други служители на реда по време на брифинг преди нахлуване, преди различен кадър да го покаже по какъв начин тича през улицата на път за наркосбора.

Той носеше червено-бял гащеризон, с преносима бяла коса и брада. Полицаят също беше там, когато един от мъжете беше задържан, с спомагателен клип, показващ обвинения на пода с ръце зад тила.

Перуанската полиция постоянно употребява к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР