Политологът Иво Божков коментира споровете между Бойко Борисов и акад.

...
Политологът Иво Божков коментира споровете между Бойко Борисов и акад.
Коментари Харесай

Иво Божков: Цинично е Борисов да говори за разточени, след като вози бистришките тигри със самолета

Политологът Иво Божков разяснява разногласията сред Бойко Борисов и акад. Николай Денков по отношение на идното пътешестване на държавната делегация до Съединени американски щати.

" Това, което разясняваме, е просто казано дуене преди да бъде направена ротацията. Пътуванията се случват непрекъснато, а това, което се случва сега, е повдигане на напрежението и проявление на едната от страните, която в този момент ще прави състава на кабинета, какъв брой е недоволна от метода, по който се ръководи сега и какъв брой има забележки. За да може като седнат на масата за договаряния да кажат, че имат 10 забележки и най-после да се договорят по пет ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" А самият факт, че го загатва това пътешестване Борисов за разточение, индивидът, който качваше " бистришките тигри " на държавния аероплан, е подобен цинизъм, че се връщаме в епохата, в която си спомняме държанието на разточение на държавното управление. Иначе естествено, че всяко обществено изхарчено средство би трябвало да бъде регистрирано и целесъобразно. В България служебните пари са доста постоянно употребявани и то по доста разхитителен метод. В интернационалната политика е доста значим контактът и честите визити построяват точно такива. Но би трябвало и да знаеш език. Важно е да изграждаш дипломатически връзки и да ги поддържаш ", безапелационен е Божков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР