Политическата неутралност на новинарските медии напоследък беше поставена под въпрос,

...
Политическата неутралност на новинарските медии напоследък беше поставена под въпрос,
Коментари Харесай

Гражданската война ни научи как да влияем на медиите. Това почти коства преизбирането на Линкълн

Политическата индиферентност на новинарските медии в последно време беше сложена под въпрос, само че още през Гражданската война съперниците схванаха значимостта на управлението на описа в пресата - и са положили огромни старания, с цел да й повлияят, с цел да оказват помощ за повлияване на изборите.

Изправени пред големите шансове на солидните северни армии, южняците обновиха и развиха война в сянка и секрети интервенции, с цел да оказват помощ за равнене на възможностите, в това число опити за манипулиране на новинарското отразяване на войната и подкопаване на морала на северняците.

Умишлено непрозрачни, Тайните служби на Конфедерацията бяха същинска, само че неофициална скрита ръка, която стоеше зад тези секрети старания да се промени хода на войната. Различни клонове на Тайните служби пробваха редица техники, в това число похищение на чиновници, принуждение и опити за подстрекателство към протест, само че някои имаха вяра, че потреблението на въздействие и пари предлага най-хубавия късмет за триумф в сп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР