Политическа партия (ПП) Възраждане“ регистрира пълна листа с 12 кандидати

...
Политическа партия (ПП) Възраждане“ регистрира пълна листа с 12 кандидати
Коментари Харесай

„Възраждане“ регистрира листа с 12 кандидати за народни представители в РИК-Шумен

Политическа партия (ПП) „ Възраждане “ записва цялостна листа с 12 претенденти за народни представители в Районната изборна комисия (РИК) в Шумен за идните парламентарни избори, заяви на конференция в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция в регионалния град при представянето на листата лидерът ѝ Веселин Вешев, който е и депутат в 49-то Народно заседание, определен от Шуменския изборен регион. Втори в листата е Ивайло Обретенов - ръководител на групата на " Възраждане " в Общинския съвет в Шумен и общински ръководител на партията.

Веселин Вешев означи, че в листата на партията има много специалисти в разнообразни области, представители на дребните общини, както и общински съветници. По думите му на идните избори „ Възраждане “ ще се бори да има двама народни представители от Шуменския изборен регион. „ Нашите изследвания са, че „ Възраждане “ ще бъде втора политическа мощ и на евроизборите, и на парламентарните избори “, сподели още Вешев, представен от Българска телеграфна агенция.

На пето място в листата е проф. Светла Станкова, която на 29 ноември м.г. бе показана като новия заместник-кмет по обучение и просвета на община Шумен, а трудовият й контракт бе преустановен от кмета проф. Христо Христов, по взаимно единодушие, считано от 15 април.

Станкова изясни, че повода да напусне поста е, че са се трансформирали изискванията, при които е била поканена. „ За мен не е непременно да бъда заместник-кмет. Смятам, че бих могла с „ Възраждане “ да покажа потенциала и капацитета, които имам. Тече следствие. Не се срамя от нищо, което съм направила. Смятам, че съм добър, почтен, виновен човек и съм го потвърдила с времето “, сподели още на конференцията тя.

Според решението на РИК-Шумен, оповестено на уеб страницата на комисията, цялостният състав на листата е:

1. Веселин Миленов Вешев

2. Ивайло Бойчев Обретенов

3. Стоян Веселинов Стоянов

4. Борислав Валентинов Костов

5. Светла Димитрова Станкова

6. Мирослав Стойчев Кьосев

7. Боряна Димитрова Йорданова

8. Николай Йончев Пеков

9. Красимир Жечев Василев

10. Недко Милков Недев

11. Рени Иванова Байкова – Узунова

12. Людмила Радославова Борисова

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР