Поли и Митко от Един за друг посрещнаха първата си

...
Поли и Митко от Един за друг посрещнаха първата си
Коментари Харесай

Първа погача за годината! Поли и Митко от "Един за друг" с още един готин момент

Поли и Митко от " Един за различен " посрещнаха първата си рожба преди два месеца. Двамата пък споделят постоянно едни от най-ценните си моменти в Instagram, като не пропуснаха да покажат моменти от погачата на тяхното момченце Никола.

Поли качи на стори фотоси от погачата на Никола, на която са участвали единствено най-близките дами, както повелява традицията. 

Виж още: Планинските курорти не са за сиромаси: Антоанет Пепе и Иво Карамански на зимна ваканция 

 Instagram

Погачата е била въодушевена от жирафите, както е видно от играчките и тортата. Е, Никола няма да запомни нищо, само че пък ще преглежда фотоси и видеа, когато е задоволително огромен. Риалити героинята отхвърля да покаже лицето на момчето, защото показа, че е извънредно суеверна. Въпреки това ни увери, че Никола е необикновен сладур. Подготовката за погачата бе почнала още преди месец, като Поли показа, че нямат самообладание за този миг. 

Междувременно още една двойка от същия сезон на " Един за различен " се готви да посрещне своето първо дете. Става въпрос за пловдивчаните Мария и Виолин, като тяхното знамение ще се случи в средата на февруари. 

Виж още: Една сияеща бъдеща младоженка! Ралица от " Игри на волята " свети до любовта на живота си

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР