/Полед.инфо/ ЛЕВИЦАТА!“ започна срещите си в Старозагорско от Раднево –

...
/Полед.инфо/ ЛЕВИЦАТА!“ започна срещите си в Старозагорско от Раднево –
Коментари Харесай

„ЛЕВИЦАТА!“ започна срещите си в Старозагорско от Раднево – градът, който постави началото на недоволството на енергетиците

/Полед.инфо/ „ ЛЕВИЦАТА! “ стартира срещите си в Старозагорско от Раднево – градът, който сложи началото на недоволството на енергетиците и градът, в който на 80% от жителите му работата е обвързана точно с минната промишленост. В поддръжка на лидера на листата на групировката за парламентарния избор в Стара Загора доктор Цветеслава Гълъбова там бе и водачът на АБВ Румен Петков, който поведе листата на „ ЛЕВИЦАТА! “ в Бургас.

На среща с кмета на Раднево Георги Петров, който получи поддръжката на  „ ЛЕВИЦАТА! “  във втория тур на локалния избор, Петков сложи въпроса за необикновен акцент върху развиването на района от страна на работата на държавните управляващи, от запазване на главния занаят, който е основна част от енергийната сигурност на България. Кметът Петров пожела триумф на листата на  „ ЛЕВИЦАТА! “ .

Доктор Цветеслава Гълъбова, която поведе листата на „ ЛЕВИЦАТА! “ в Старозагорско, акцентира нуждата от ясна държавна политика за районите, според от тяхната специфичност и означи това като собствен персонален ангажимент в идващия парламент.

Сред добре познатите персони в листата на  „ ЛЕВИЦАТА! “  за Стара Загора е и доцент Атанас Мангъров, който в границите на срещата сложи акцент върху нуждата от ясна обосновка и научна аргументация за запазване на ТЕЦ-овете в подтекста на очистване на нездравословните излъчвания.

Източник:

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед11042Д-р Румен Петков: Посещението на Си Дзинпин в Европа: Скритите посланияКоментарен Поглед5160Проф. Боян Дуранкев: Перспектива пред Европа: прозрение във философията на актуален Китай и взаимно обмисляне на общото ни бъдещеАлтернативен Поглед12088Нова епоха, нова вероятност за развиване /Дискусия по отношение на визитата на Си Дзинпин в Европа/Алтернативен Поглед10633Проф. Нако Стефанов за визитата на българска делегация в Китай по линия на института " Конфуций " Алтернативен Поглед14022Д-р Радко Ханджиев: Приглушени странициАлтернативен Поглед92883Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАл
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР