Покрай новата порция рокади в Би Ти Ви изплуваха някои

...
Покрай новата порция рокади в Би Ти Ви изплуваха някои
Коментари Харесай

Сексафери тресат bTV! Любовен кадаиф, от който може да ви се завие свят!

 Покрай новата порция рокади в Би Ти Ви изплуваха някои позабравени любовни истории, изневери и сексафери в частната телевизия, избухвали с огнен жар, угасвали или тлеели като горещи въглени през годините. По време на царуването на Венелин Петков и Гена Трайкова персоналните връзки в медията, наподобява, освен че не са били табу, само че са били на респект, защото нюзрумът се оказва впримчен в комплицирани интимни връзки, съществуването на които очевидно по никакъв начин не смущава забърканите.

Месец след уволнението на Петков с поста си основен редактор на новините в Би Ти Ви преди броени дни се елементарни и Гена Трайкова. Именно досегашните шефове преди години сложиха началото на любовчийството в канала. Романът им пламна, до момента в който бяха екранна двойка и всяка вечер четяха новинарската емисия. А разлъката се случи, когато ги покачиха в шефове, само че в името на взаимната им работа резервираха цивилизовани връзки.

Изглежда, че несъразмерната ангажираност в нюзрума и фактът, че работещите в него прекарват повече часове в малкия екран, в сравнение с в домовете си, постоянно се трансформира в причина за заформянето на интимни афери. А тази наклонност се резервира даже и след слизането на Трайкова и Петков от екран. За протокола – с изключение на с Гена за досегашния началник на новините Петков се мълвеше още, че е имал алъш-вериш и с друга водеща – Поли Гергушева, а сега живее със спортната журналистка от медията Николета Маданска, от която има и дете.

Около другия новинарски тандем – Иван Георгиев и Лиляна Боянова, също се заплетоха не една и две любовни история. 37-годишният благоевградчанин, на който с съображение му се носи славата на неспасяем плейбой, за негативно време минал през няколко романа в малкия екран. Паметливи си спомнят, че преди повече от 10 години една от първите му афери на работното място била със звездата на Би Ти Ви Виктория Петрова.

А в този момент, по-добре вземете лист и писалка и си записвайте, тъй като неколцина водещи са забъркани в подобен любовен кадаиф, че свят ще ви се завие... Освен аферата му с Виктория Иван Георгиев се забърка и с шефката си Гена Трайкова. Влюбените даже бяха хванати от папараци по време на сантиментален воаяж до прилежаща Гърция. Журналистът бе пoвишeн в малкия екран oт oбиĸнoвeн peпopтep във вoдeщ нa късната, а по-късно и на централната емисия вести точно от Tpaйĸoвa, ĸoятo персонално се пoгpижи пpиятeлят ѝ дa ce издигнe в ĸapиepaтa. Обаче скоро откакто получи покачването, Иван и Гена се разделиха.

Според слуховете по-късно Георгиев е имал мимолетна връзка и с една от редакторките, която към този момент се любува на благополучен фамилен живот. Пикантната клевета из коридорите на медията забърква Иван и с Лили Боянова, само че за това по този начин и няма безапелационни доказателства.

Започнахте ли към този момент да се обърквате? Най-интересното занапред следва и то се върти към някогашния брачен партньор на Виктория Петрова – Добромир Иванов. Един от най-хубавите оператори в Би Ти Ви също се оказва в дъното на цяла камара любовни афери. Твърди се, че бракът на едно от най-красивите лица на дребния екран и Добромир се сгромолясва с гръм и тропот, откакто той хлътва по танцьорка на име Златина. Изневярата синеоката новинарка не съумяла да преглътне и без доста да мисли, се разведе със своя сътрудник.

В интимната биография на някогашния брачен партньор на Виктория Петрова попадат и още женски скалпове. Твърди се, че откакто се завърнал още веднъж към ергенския си живот, операторът подхванал случка и с Лиляна Боянова.

Плейбоите в нюзрума на Би Ти Ви към този момент са с един по-малко, защото от няколко години Добромир най-сетне се кротнал. А най-любопитното е, че дамата, съумяла да го укроти, е продуцентката Веселина Петракиева, която от петък е новият основен редактор на новините в медията на мястото на Гена Трайкова. За чиновниците на малкия екран не е загадка, само че отвън нея малко на брой знаят, че Петракиева и Добромир имат брак и собствен правоприемник, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР