Покрай фалиралата банка КТБ си спомнихме за ретро звездата Луна.

...
Покрай фалиралата банка КТБ си спомнихме за ретро звездата Луна.
Коментари Харесай

Голямо щастие за поп фолк ветеранката Луна, свързано с авоарите й в КТБ

Покрай банкрутиралата банка КТБ си спомнихме за ретро звездата Луна. Всички помним митингите на чалга дивата, откакто се разбра, че къта милиони в банката.
Дълго време Луна обикаляше малките екрани и се жалваше, че е изгубила всичките си спестявания. По последна информация изпълнителката на „ Бягайте крачета “ е кътала 116 хиляди в банката и напълно откачила, откакто схванала за банкрута.
Луна тихомълком е съумяла да си върне цялата сума. Оттогава ретро звездата станала по-спокойна, нямало и помен от онази истерична персони, която гледахме във „ ВИП Брадър “. Това пък разрешило да огледа по различен метод на света и най-сетне на открие любовта.

От няколко месеца скандалната чалгарка върти обич с 20-годишния Горан Колев. Първо го поканила да се снима в новото й видео, само че на снимачната площадка прехвърчали любовни искри. Нещата сред тях се развиват много бързо, а младежът изоставя жена и две дребни деца.
В светските среди настойчиво се шушука, че Горан от години се цели към славата и се е хванал за Луна като трамплин за сбъдване на фантазията си. Още повече, че знае с какви пари разполага. В предаването „ Папараци “ двамата се демонстрираха за първи път и споделиха, че обмислят да вдигнат женитба, на която ще бъде поканен целият български народ.
Има и други изказвания, като да вземем за пример, че историята с младото гадже е цялостна небивалица и въпросният мъж се снима в новото видео на Луна. Момчето, на което мнозина се присмиват сега се познава от дълго време с певицата и работи за нея като телохранител и прислужник. Очевидци описват, че са ги засичали в столични молове, а Луна се държала с младежа като строга стопанка, а посред им нямало и капчица обич или искра, написа Галерия.

Фолк певицата обаче платила великодушна сума на младия мъж да го играе нейно гадже, с цел да може по този метод да направи реклама на новата си ария. Говори се, че младокът е получил 5000 лв., с цел да влезе в ролята на бясно влюбен в певицата. Този пиар, несъмнено, свърши отлична работа, тъй като от много време насам в медиите се въртят пикантни детайлности към „ връзката “ на певицата с младото момче.
„ B мoмeнтa нямaм любoвeн живoт. Иcĸaм дa пpeĸъcнa вcяĸaĸви cпeĸyлaции, чe имaм любoвни aвaнтюpи c млaдитe мoмчeтa, c ĸoитo cпoдeлям cнимĸи. Toвa ca eдни млaди, тaлaнтливи xopa c чиcти cъpцa “. Toвa ĸoмeнтиpa пpeд „ Бългapия Днec “ пeвицaтa Лyнa, ĸaтo ĸaтeгopичнo cлoжи ĸpaй нa cпeĸyлaциитe, чe млaдeжи тoплят пoĸoитe й.
Лyнa oтĸaзвa дa пpизнae, чe тoвa e любoвниĸът й.
Инфо: show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР