Пожелайте на близките си само хубави неща за Новата година

...
Пожелайте на близките си само хубави неща за Новата година
Коментари Харесай

Поздрави за Нова година, новогодишни пожелания не само за здраве и късмет

Пожелайте на околните си единствено хубави неща за Новата година

Изненадайте ги с тези хубави пожелания, които събрахме за вас.

Честита Нова Година! Нека Старата си тръгне с всички компликации и неприятности, а Новата да бъде изпълнена с положителни достижения, благосъстояние, обич и здраве! Пожелавам ти мир, разцвет и благополучие. Нека всичко се оправи през Новата година и това, което си решил или искаш за себе си, да се случи и да се сбъдне допустимо най-скоро!


Честита Нова Година! Нека всички неуспехи останат в предишното, а Новата година да ти донесе единствено наслада, усмивки, дълго чакани срещи, обич и здраве. Пожелавам ти да постигнеш всички цели, които са пред теб. Да нямаш причина за горест и единствено радостни новини да те застигат. Да бъде разцвет и наслаждение от работата, успокоение вкъщи и доста занимания с приятелите!


Новата година е време за чудеса, за ново начало и наслада от живота. Пожелавам ти освен да мечтаеш за всичко хубаво през тази година, само че и решително да се движиш към нови открития и огромни победи. Нека шансът и любовта на най-близките ти хора да те съпътстват по този път. Честита Нова Година!


Искрено ти поисквам Честита Нова Година! Пожелавам ти през идващите 12 месеца да бъдеш заобиколен от извънредно положителни и доброжелателни хора, да изпитваш единствено приятни страсти, да се наслаждаваш на всеки изживян ден, да даряваш наслада и усмивки на близките. Нека тази Нова година бъде специфична за теб!


Честита Нова Година! Пожелавам ти идващите дванадесет месеца да бъдат изпълнени с професионални триумфи и прелестни персонални прекарвания. Нека през новата година даже най-обикновеният ден да ти донесе дребна приятна изненада, всеки яд да се трансформира в усмивка, тъгата – в вяра, а любовта и спокойствието да съпътстват всички хора, които са към теб. Честита Нова Година!


Честита Нова Година! Пожелавам ти една незабравима година, цялостна с прелестни, запаметяващи се моменти и триумф във всички инициативи. Мечтите ти сигурно ще се осъществен, а животът ти ще се промени към по-добро. Нека бъдеш заобиколени единствено от любящи и предани хора, които могат да изпълнят тази година с ярки цветове, обич, здраве и благополучие!


Честита Нова Година! Нека тази година не се протака и да не бърза. Нека премине умерено в поредност от приятни събития, от хубави дни и специфични моменти. Пожелавам ти изненади и благополучие, обич и добрина. Желая ти здраве и благосъстояние. Изживей ги в домакински уют, забавни пътувания и радостни срещи със скъпи за теб хора!


Пожелавам ти новогодишната приказка да ви даде доста прелестни моменти и осъществяването на всичките ти стремежи! Усмихвай се и се наслаждавай на живота! Нека сърцето ти постоянно е изпълнено с обич, благополучие и добрина!


Животът се трансформира и времето не стои неподвижно, само че моето новогодишно предпочитание за теб остава същото – от цялото си сърце ти искам благополучие, здраве и разцвет! Тази година сигурно ти е подготвила доста приятни изненади и нови победи, по тази причина им се наслаждения оптимално. Честита Нова Година!


Честита Нова Година! Искам да ти пожелая триумф, който да изпълва всеки твой ден. Да преминеш с лекост неразучените житейски пътища. Попътен вятър ти искам – към твоите цели и радостни дни. Новите проекти да се извършват с лекост, старите другари да не те не помнят и всеки, които е безценен за теб, да е жив и здрав. Нека всеки ден през новата година ти носи изключителна наслада и устойчиво здраве!

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР