Пожарникар от летище Дъблин, който твърди, че е бил ранен

...
Пожарникар от летище Дъблин, който твърди, че е бил ранен
Коментари Харесай

Пожарникар от летище Дъблин твърди, че е бил ранен по време на тренировка

Пожарникар от летище Дъблин, който твърди, че е бил ранен по време на подготовка за гасене на пожар в аероплан, е завел дело във Върховния съд.

Едуард Твърди се, че Куин е получил остро скъсване на рамото по време на учението на платформата за симулатор на самолети на летището в Дъблин преди повече от четири години.

Той сподели на госпожа арбитър Дениз Брет, че е първият човек в самолета и държеше накрайника на маркуча. Той сподели, че до момента в който минавал през самолета с още един пожарникар откъм гърба, маркучът се закачал на „ многочислени мотиви “ за седалките. още веднъж ". Колегата му, сподели той, отишъл да пусне маркуча и той го дръпнал, с цел да изгаси огъня, само че почувствал „ нещо пукнало “ в рамото му.

Той сподели пред съда, че го боли рамото, само че приключи упражнението и оставащите седем часа от промяната му и получи здравна помощ на идващия ден.

Едуард Куин (52) от The Lodge, Abbeylands, Clane, Co Kildare е съдил своя шеф, daa PLC, за случая по време на наложително подготвително...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР