Похапването на вкусни сандвичи е сред любимото занимание на мнозина.

...
Похапването на вкусни сандвичи е сред любимото занимание на мнозина.
Коментари Харесай

Хамстер надви японец в турнир по ядене на сандвичи

Похапването на вкусни сандвичи е измежду обичаното занятие на мнозина. В чест на това наслаждение нерядко се провеждат и надпревари. Човекът, който завоюва премията за най-бързо ястие на сандвичи и остана в Книгата на върховете на Гинес поради героизма си, е Такеру Кобаяши.

Лакомият японец обаче очевидно си откри майстора, защото неговият връх от 110 хот-дога за 10 минути беше усъвършенстван от хамстер, който е безспорен първенец по яденето на хот-дог и хамбургери.

За света на хората Такеру безспорно е номер едно. Японецът желал да види дали лакомията му може да надмине тази на гризач и по тази причина провел дуела с дребния хамстер.

Така двамата лакомници се изправили един пред различен, а Кабаяши бил сигурен, че ще победи противника си. Бързата мишка обаче не оставила никакви шансове на японеца и след обществената загубата той персонално сложил медала на дребния си съперник.

 хамстер

Изглежда яденето на сандвичи се приема доста на съществено в Япония. По този мотив неотдавна в страната на изгряващото слънце даже се проведоха тренировки по вярно похапване на сандвичи.

Екип от японски учени дълго работи над задълбочено изследване, с цел да откри кой е най-подходящият метод да яденето на хамбургер, без от него да изпадат пържени картофки, месо, зеленчуци, сирене или яйце.

 Сандвичи

Инструкторите в тренировките по вярно ядене поучават да придържаме сандвичите с палеца и дребния си пръст изпод, а другите три да притискаме питката от горната страна. Това изобретение било направено от учените, занимаващи се съществено с храненето със сандвичи, след куп извършени симулации и калкулации, както и благодарение на 3D сканирани хамбургери.

Експертите по консумация на хамбургери са уверени, че в случай че хората се вслушват в препоръките им, доста по-рядко ще цапат облеклата си преди значима среща и даже ще си основат едно доста по-добро мнение за храната, хапвана на крайник.

Специалистите също по този начин предлагат на консуматорите преди похапване на огромни бургери, да се вършат лицева гимнастика, с цел да захапваме по-силно и по-умело по-късно сандвича, а и да не разтегнем мускулни нишки.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР