Подводният апарат, който потъна в мрачните бездни на океана в

...
Подводният апарат, който потъна в мрачните бездни на океана в
Коментари Харесай

Плашещо е: Семейство Симпсън предрекли изчезването на `Титан` в Атлантическия океан

Подводният уред, който потъна в мрачните бездни на океана в опит екипажът му да прегледа руините на " Титаник ", вместо това изчезна, привличайки вниманието на целия свят. След публикуването на новината и непрекъснатото наблюдаване от всяка точка на планетата, доста консуматори в интернет сътвориха мемове за случилото се, макар неуместността на шегите с тази покруса.

Потребител на TikTok даже съумя да откри аналог на случая с епизод от " Семейство Симпсън ". 
                             

Във видео, което натрупа над 25 милиона гледания и 1,7 милиона лайкове, консуматор с името Justconspiracies (@nooneknowswhy19_) споделя клип от анимационния сериал, който някои разтълкуваха като предсказване за потъването на подводницата в морските дълбини.

В клипа с дълготрайност от 1 минута и 50 секунди Хоумър - основният воин и главата на анимационната фамилия - се насочва на дълбоководна задача за разкриване на съкровища от потопен транспортен съд благодарение на едноместен подводeн уред. По време на пътуването обаче, обстановката се утежнява бързо, когато неговият лидер, който е " от дълго време загубен татко ", ненадейно изчезва в тъмината. Хоумър пробва да го открие, следвайки светеща риба, само че в последна сметка се блъска в дълбоководна канара. Накрая, кислородът му изчезва изцяло и той губи схващане.

" Татко ", проклина той, до момента в който губи схващане.

Много хора считат, че сюжетът на епизода извънредно прилича обстановката с подводния уред " Титан ", който изчезна в морето в неделя. Баща и наследник измежду пасажерите са едни от петимата мъже. Според последна информация 19-годишният юноша не е желал да пътува в подводницата, само че е отишъл по избор на татко си. 

The Simpsons predicted the billionaires Titanic submarine too

Titanic Submarine the simpsons
— Sarcasm (@sarcastic___us)
 

До момента всички пасажери се считат за мъртви, откакто бяха открити парчета, подсказващи за " пагубна имплозия " в региона на изчезналата подводница.

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР