Подобряване на ефективността в съвместната работата обсъдиха управителите на ЕНЕРГО-ПРО

...
Подобряване на ефективността в съвместната работата обсъдиха управителите на ЕНЕРГО-ПРО
Коментари Харесай

Подобряването на електроснабдяването в крайградските зони обсъдиха ЕНЕРГО-ПРО и кметът на Варна

Подобряване на успеваемостта в взаимната работата разискаха шефовете на ЕНЕРГО-ПРО и кметът на Варна Благомир Коцев. Фокус на срещата бяха взаимните дейности сред електроразпределителното сдружение и локалната власт при бедствия и повреди.

Кметът на Варна се ангажира да стартира работа по казуса с изчезналите подробни устройствени проекти (ПУП) във вилните зони и крайградските райони. Управителите на ЕНЕРГО-ПРО Ангел Ангелов и Анжела Тонева споделиха, че това затруднява построяването на нови мрежи, които ще подобрят качеството на електроснабдяването.

С цел усъвършенстване на напъните и попречване на непотребни неудобства за жителите на град Варна Коцев пое ангажимент ремонтните действия, стартирани от Общината, да се съгласуват с виновните лица в електроразпределителното сдружение.

През тази седмица срещи се организираха и с кметовете на Разград, Силистра, Търговище, Горна Оряховица. Акцент на всички места бяха тежките метеорологични условия през миналите почивни дни и по-рано през месец ноември.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР