Подготовката, образованието и квалификацията на служителите ще бъдат решаващи за

...
Подготовката, образованието и квалификацията на служителите ще бъдат решаващи за
Коментари Харесай

Петър Славов, ПроКредит Банк: Успешна компания не се създава в условия на комфорт

Подготовката, образованието и квалификацията на чиновниците ще бъдат решаващи за триумфа на обособените компании и на стопанските системи през идващото десетилетие. Това, което следва през идните години в макроикономически проект са по-високи лихвени равнища, релативно висока инфлация, негативни или нулеви стопански растежи. Ако би трябвало бизнесът да избере един фокус, той би трябвало да е човешкият фактор и личният състав.
Прогнозите са на Петър Славов, ръководител на Надзорния съвет на ПроКредит Банк . През 2001 г.  Славов е един от главните участници в основаването на ПроКредит Банк* (България) ЕАД и оттогава е част от управлението ѝ.  Основните клиенти на банката са дребни и междинни предприятия, които са и гръбнакът на българската стопанска система.



Няколко неща отличават ПроКредит Банк от останалите банкови институции у нас, отвън самия Славов, който не наподобява на типичен банкер - не върви с костюм и вратовръзка и приказва доста по-смело, в сравнение с очаквате. И те са отбягване на агресивното поощряване на потребителското кредитиране. Въпреки името - ПроКредит,  част от бизнес философията на финансовата институция е устойчива възвращаемост на вложенията в дълготраен проект, вместо краткосрочно умножаване на облагата. И второто е поддръжката за устойчиви бизнеси и вниманието към персоналния принос по тази линия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР