Подгласничката на мис Плеймейт 2017 Даниела Иванова работи като монтьор.

...
Подгласничката на мис Плеймейт 2017 Даниела Иванова работи като монтьор.
Коментари Харесай

Мис Плеймейт Даниела Иванова стана монтьор

Подгласничката на мис Плеймейт 2017 Даниела Иванова работи като механик. Знойната красавица, която сграбчи третото място на състезанието преди две години, споделя, че има бизнес, който няма нищо общо с шоубизнеса, научи HotArena .

„ Сама устоявам двете си деца. Имам наследник на 13 години и щерка на 12. Работя и пребивавам в Холандия, където с първия ми братовчед отваряме втори сервиз за коригиране и тунинговане на мотори.

Майка ми се грижи за децата, адресирам им пари и се прибирам постоянно, с цел да сме дружно ”, споделя Даниела.

Силиконката, която съумя да задмине по-млади девойки, без деца, споделя, че е щастливо разведена и съумява да обезпечи финансово и двете си отрочета, написа " България през днешния ден ".

С някогашния си брачен партньор са в прелестни връзки и раздялата им била културна и възпитана. Той също поставя грижи за децата, само че издръжката е напълно поверено на майка им.

Синът на Даниела е обещаващ футболист, който е минал към този момент през младежките отбори на „ Левски ” и „ Славия ”. Сега тренира в отбора на „ Национал ”, тъй като там изискванията са по-добри, споделя Даниела.

„ С братовчед ми разрастваме бизнеса в Айндховен. Купуваме мотори за към 1000 евро, поправяме ги, тунинговаме ги и ги привеждаме в отличен тип.

След което ги продаваме за 7—8 000 евро ”, споделя моделката. Тя към момента няма мъж до себе си, а и не бърза да се впуска в нова връзка. В момента се е посветила на бизнеса и на децата си, като се усеща удовлетворена от живота.

За избора й да се включи в „ Мис Плеймейт ” споделя, че й трябвали няколко минути, с цел да каже „ Да ”.

„ Защото това е конкурс за Пепеляшка—обикновено момиче се трансформира в известна и преуспяла жена. Има доста адреналин и провокации.

Жалко, че доста хора го подлагат на критика, само че концепцията да се покажат красиви българки е невероятна ”, споделя Даниела Иванова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР