Под прикритието на магазин за хранителни стоки дилърка е продавала

...
Под прикритието на магазин за хранителни стоки дилърка е продавала
Коментари Харесай

Опасната дрога фентанил продавана в магазин за хранителни стоки във Варна

Под прикритието на магазин за хранителни артикули дилърка е продавала опиати във Варна. Това оповестиха от прокуратурата при разглеждане на мярката за неотклонение на 34-годишната Роза И. Тя е упрекната, че е продала на клиент 0.18 грама от рисковата дрога фентанил. Други очевидци пък дават показания, че са купували от вкъщи й хероин.

Фентанилът е рисково мощен и пристрастяващ опиоид, като въздействието му е от 50 до 100 пъти по-мощно от това на хероина. Често се прибавя към други наркотични субстанции, с цел да укрепи действието им. Дори извънредно ниски дози могат да причинят предозиране.

Роза към този момент е осъждана за наркоразпространение. Варненският апелативен съд й дефинира най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража ”, като решението е дефинитивно.

Зад решетките остава и 55-годишният рецидивист И.М., ограбил жена в региона на фериботния комплекс в град Белослав. Той издърпал от ръцете й раница, в която имало мобилен телефон, портмоне с дребна сума пари, персонални документи и други движимости.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР