Под прикритие се превърна в истински феномен в съвременната телевизия.

...
Под прикритие се превърна в истински феномен в съвременната телевизия.
Коментари Харесай

Захари Бахаров заяви категорично дали ще има нов сезон на "Под прикритие"

" Под прикритие " се трансформира в същински феномен в актуалната телевизия. Сериалът пожъна голям триумф, бе предаван даже отвън рамките на България, а актьорите се трансфораха в любимци на милиони фенове, други даже станаха по-популярни с псевдонимите. Скоро се заприказва, че е допустимо да се появи нов шести сезон на " Под прикритие ", който се излъчва и в ефира на NOVA. Дали обаче това ще се случи - един артист загатна скоро, а различен изцяло отхвърли тази опция.

В своя Instagram профил Бойко Кръстанов разгласява скоро колаж на него и артиста Захари Бахаров, който в " Под прикритие " игра ролята на мафиота Иво Андонов. Под колажа Кръстанов разгласява текста на емблематичната ария на Адел " Hello ", като заменя hello с Ерол. Всъщност този колаж стана мотив за спекулации, съгласно които се готви нов сезон на сериала. Припомняме, че за филм " Под прикритие " се говореше доникъде на предходната година. Тогава стана ясно, че сценаристи на лентата ще бъдат Теодора Маркова, Георги Иванов, Невена Кертова и Тео Чепилов - т.е. хората, които работиха и по сериала. Филмът кандидатства за финансиране от Националния кино център предходната година, само че... след това пристигна пандемията.

Виж още:

Сега Захари Бахаров внесе повече изясненост по въпроса с възможен шести сезон на " Под прикритие ". Актьорът показа във Facebook, че нов сезон изрично няма да има.

" Вие питате, ние отговаряме: Няма да има шести сезон на " Под Прикритие ", гласи част от посланието на артиста, който добавя, че няма визия по кое време ще бъдат показани и други филми, които е снимал в последните две години. По отношение на анулираните дати за   " Чамкория ", следва да бъдат оповестени нови до дни, като ще има няколко спомагателни представления за София, Пловдив, Благоевград и Варна. 

Захари употребява в същото послание, с цел да каже също, че думите " Най-голямата неточност на младите е, че си изневеряват и спят с други ", също не са казвани в никакъв случай от него. " Приписаха ми го преди няколко години и по този начин си се върти из мрежата. Но това няма никакво значение ", приключва Захари, който другояче рядко разяснява сходен вид злословия.

Виж още:

Изображение: 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР