Почистен и проходим при зимни условия за всички видове моторни

...
Почистен и проходим при зимни условия за всички видове моторни
Коментари Харесай

Шефът на АПИ след проверката на отсечката Борован-Кнежа: Пътят е проходим за всички МПС

Почистен и пристъпен при зимни условия за всички типове моторни транспортни средства е пътят II-13 Кнежа - Бяла Слатина – Борован, оповестиха от Агенция „ Пътна инфраструктура “. 
Днес ръководителят на Управителния съвет на АПИ инж. Ясен Йорданов ревизира положението на правата след сигнали от водачи на тежкотоварни камиони. Установено е че камионите се пропущат поетапно, като трафикът се контролира от „ Пътна полиция ". Където е належащо продължава обработката против замръзване.
От АПИ приканват водачите да потеглят на път единствено с коли, готови за придвижване при зимни условия, да карат с нараснало внимание и съобразена скорост, като съблюдават нужната отдалеченост, да не подхващат внезапни маневри. Блокирането на придвижването от транспортни средства, които не са готови за зимни условия, затруднява пътуването на всички останали водачи и работата на снегопочистващата техника, показват още от АПИ.
По пътя от Борован към Кнежа минава тежкотоварният трафик, пренасочен поради разширението на трасето Мездра – Ботевград. Преминаването оттова би трябвало да бъде възобновено до края на декември.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР