Почина Майкъл Чиарело, виден готвач, известен с участието си в

...
Почина Майкъл Чиарело, виден готвач, известен с участието си в
Коментари Харесай

Майкъл Чиарело, главен готвач на Food Network, починал на 61

Почина Майкъл Чиарело, изтъкнат готвач, прочут с присъединяване си в „ Easy Entertaining with Michael Chiarello “ и „ Top Chef “. Той беше на 61.

Компанията на Chiarello Gruppo Chiarello сподели в изказване, изпратено до CNN, че ресторантьорът е умрял в събота в Напа. Той е бил лекуван от остра алергична реакция, водеща до анафилактичен потрес, се споделя в изказването на компанията.

„ Дълбоко скърбим за загубата на нашия обичан патриарх Михаил. Неговият кулинарен искра, безгранична креативност и непоколебима отдаденост на фамилията бяха в основата на неговото създание. Той събра хората дружно посредством насладата от споделените ястия, насърчавайки трайни мемоари към масата “, споделя в изказване семейство Киарелло.

Изявлението продължава: „ Докато претърпяваме тази дълбока загуба, ние държим на моментите, които ценим с него, както в неговите кухни, по този начин и в нашите сърца. Неговото завещание ще живее вечно в любовта, която той влагаше във всяко ядене, и пристрастеността, която вдъхна на всички нас да се любуваме на усетите на живота. “

Главният готвач е прочут с това, че е хазаин на едноименния си сериал Food Network, „ Easy Entertaining with Michael Chiarello, “ в продължение на 10 сезона, започвайки през 2003 година Сериалът завоюва три Еми сред 2003 и 2006 година (Food Network и CNN са част от Warner Bros, Откритие.)

Chiarello се появи в редица други готварски сериали като „ Top Chef “, „ Top Chef Masters “, „ The Next Iron Chef “, „ Iron Chef America “ и „ Supermarket Superstar “, който дебютира през 2013 година

Той също по този начин се е появявал като гост-готвач в „ The Today Show “, „ CBS Early Show “, „ Regis & Kathy “ и „ The View “.

Роденият в Калифорния е приключил Кулинарния институт на Америка (CIA) в Хайд Парк, Ню Йорк през 1982 година и е разгласен за готвач на годината от списание Food & Wine през 1985 година Киарело също е разгласен за готвач на годината от своята алма матер през 1995 година

Той отвори първия си ресторант, Tra Vigne, в Напа Вали през 1986 година и от този момент е създал и отворил над 10 ресторанта в региона на Северна Калифорния, в това число известните му заведения за хранене Bottega и Coqueta.

Chiarello е създател на над осем готварски книги от 1995 година насам и отваря фамилните лозя Chiarello в края на 90-те години.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР