Победителят от първия сезон на Биг Брадър Здравко Василев е

...
Победителят от първия сезон на Биг Брадър Здравко Василев е
Коментари Харесай

НЛО над Приморско засне Здравко от Биг Брадър

Победителят от първия сезон на „ Биг Брадър ” Здравко Василев е снимал НЛО над града

НЛО се появи над Приморско. Мистериозният летящ обект е сниман от Здравко Василев. Победителят от първия сезон на „ Биг Брадър ” разяснява, че сигурно не става въпрос за дрон, аероплан или различен земен уред, съобщи Флагман. 
 
„ Ако желаете вярвайте, в случай че желаете ми се смейте, само че това нещо нямаше земен генезис “, споделя Василев. Големият въпрос е за какво избра Приморско, прибавя той.

Негови другари обаче разясниха, че също са видели извънземният транспортен съд над града и даже са съумели да го снимат. 

Около Бегликташ (б.а. българският Стоунхендж) каквото и да се появи, няма да е необичайно, прибавят мистици. 

Един от приятелите на „ брадъра “ от Приморско пък показа, че два пъти е видял извънземни над някогашна резиденция на Тодор Живков „ Перла “. Около 5 минути летящата паница седяла на едно място и внезапно се издигнала нагоре, след което изчезнала от погледа му. Майка му също е виждала светещото кълбо над Маслен нос.

" Изобщо не е необичайно! Приморско не е инцидентно място! ", разяснява различен от приятелите на Здравко Василев. 

Друг от познатите на предприемача показа пък описа, че е видял сходно НЛО в далечната 1989 година, над поделението до Царево, в което служел.  

„ Появи се по здрач към 20,00 часа. Седи на към 15 метра, свети и сменя цветове. Беше без тон. Наблюдавах го половин час преди да изчезне. След това се появяваше всеки ден в продължение на към един месец. Това ставаше едновременно. Виждал съм го и в 18:00 часа. Ясно е, че не е техника, а светещо кръгло тяло. Появява се от нищото за секунда, седи на едно место, към 10 минути. След това стартира да се движи нагоре и надолу, а след това стартира постепенно да си кръжи към поделението. Става мрачно и то си свети блестящо “, прибавя той.

След известно време същото НЛО се появило и към Малко Търново.

„ Имаше позвъняване към нас дали засичаме нещо. Един летен ден пък чувам по какъв начин вън някой вика: „ Дръж го и бойците започнаха да гонят нещо в гората до поделението. След малко се върнаха и споделиха, че се появило светещото кълбо на земята. То било с величина колкото баскетболна топка, формирана обаче от по-малки тела. Светлината е била като от огън, само че като се търкаляло това тяло, не палило нищо. Движи се обаче с огромна скорост и като че ли разсъждава, тъй като ловко се движи и сменя траекторията си. За секунди изчезнало. Каквото и да беше това, не бе дрон или нещо с перки, балон или хвърчило. За тези години си остава мистерия “, споделя мъжът.

Млада дама пък показа, че е виждала няколко пъти сходна летяща топка по какъв начин се движи от Маслен нос към брега на Приморско. „ Сменя си цвета от алено, бяло до синкаво. Не знам дали е същото “, прибавя тя. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР