Побърканият шофьор, който уби двама души, когато се вряза с

...
Побърканият шофьор, който уби двама души, когато се вряза с
Коментари Харесай

Обезумял шофьор е планирал концертна атака в Рочестър в продължение на дни, уловен на видео как купува консумативи: ченгета

Побърканият водач, който умъртви двама души, когато се вряза с джипа си в навалица от Рочестър на Нова година, е възнамерявал подробно смъртоносното нахлуване в продължение на дни, управляващите разкри вторник.

Майкъл Ейвъри, 35-годишният обвинен от Сиракуза, който почина в касапницата, беше наел Ford Expedition — и по-късно прекара 30 декември в шофиране до разнообразни места в окръзите Монро и Онтарио, с цел да купи към дузина туби с бензин с цел да подхрани смъртоносния си проект, споделиха чиновници.

Смразяващи видеозаписи снимаха починалия водач да купува част от доставките си, споделиха управляващите.

Но управляващите признаха, че макар че от този момент са претърсили хотелската стая на Ейвъри в WoodSpring Suites Rochester Greece, където той е отседнал преди ужаса, както и колата му, която е оставил на летището в Рочестър, те не са по-близо до разгадаването на неговата претекст.

Началникът на полицията в Рочестър Дейвид Смит разкри единствено по време на конференция, че Ейвъри евентуално е страд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР