ПОАД ЦКБ-СИЛА - първото пенсионноосигурително дружество в България, тази година

...
ПОАД ЦКБ-СИЛА - първото пенсионноосигурително дружество в България, тази година
Коментари Харесай

ЦКБ-Сила празнува 30 години в пенсионното осигуряване

ПОАД " ЦКБ-СИЛА " - първото пенсионноосигурително сдружение в България, тази година чества 30 години от основаването си. Дружеството е учредено на 7 февруари 1994 година, като през миналите три десетилетия се развива сполучливо и към днешна дата е съумяло да се наложи като емблема за cигypнocт и непоклатимост за ĸлиeнтитe си и приближен сътрудник с положително име в професионалните среди.

" ЦКБ-СИЛА " ръководи три съществени пенсионни фонда: - за родените след 31.12.1959 година, - за работещите в изискванията на първа и второкласен труд, както и - за образуване на спомагателна доброволна пенсия с персонални вноски и/или вноски от застраховател. Дружеството ръководи и фонд за погашение на пожизнени пенсии и фонд за разсрочени заплащания , от които изплаща пенсии на лица от повсеместен пенсионен фонд от октомври 2021 година Клиентите на професионалния пенсионен фонд получават пенсии от 2019 година ПОАД " ЦКБ-СИЛА " изплаща пенсии от непринуден пенсионен фонд от март 1996 година
 Георги Тодоров, изпълнителен шеф на
Източник:

Георги Тодоров, изпълнителен шеф на " ЦКБ-Сила "

" И през идващите 30 години ще се стремим да работим все по този начин интензивно за удовлетвореността на своите клиенти при ръководството на техните спестявания и изплащането на пенсии. Другата значима цел, която си слагаме в " ЦКБ-СИЛА ", е да се увеличи пазарният дял, посредством привличане на още повече обезпечени лица в трите пенсионни фонда.

Вярваме, че ще се усилва броят на пенсионерите, получаващи пенсии от фондовете, ръководени от " ЦКБ-СИЛА ", показа изпълнителният шеф на сдружението Георги Тодоров .

Днес пенсионноосигурителната компания има устойчиво наличие на пазара, като на първо място се старае да работи за благосъстоянието на своите клиенти и да им дава висока рентабилност на вложените средства. Средствата на обезпечените лица се влагат професионално и при съблюдаване на законовите разпореждания.
 Кирил Червенков, изпълнителен шеф на
Източник:

Кирил Червенков, изпълнителен шеф на " ЦКБ-Сила "

Кирил Червенков , изпълнителен шеф на ПОАД " ЦКБ-СИЛА " сподели във връзка 30-а годишнина на сдружението, че се " гордее с постигнатите резултати, стотиците хиляди задоволени клиенти, поверили вноските си за спомагателна пенсия в ръководените фондове, и гледа с оптимизъм и религия към бъдещето развиване на пенсионноосигурителното сдружение ".

" ПОАД " ЦКБ-СИЛА " дава качествено обслужване през миналите години, с грижа за всички обезпечени лица в трите ни пенсионни фонда, както и отговорно ръководство на доверените от тях средства ", добави господин Сава Стойнов , изпълнителен шеф на пенсионноосигурителната компания.
 Сава Стойнов, изпълнителен шеф на
Източник:

Сава Стойнов, изпълнителен шеф на " ЦКБ-Сила "

Към 31 декември 2023 година сдружението може да се похвали с над 403 хиляди удовлетворени клиенти и над 2 милиарда лв. ръководени чисти активи в пенсионните фондове, по данни на КФН /www.fsc.bg/.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР