По всичко личи, че Мариан Вълев – Куката, носи на

...
По всичко личи, че Мариан Вълев – Куката, носи на
Коментари Харесай

Мариан Вълев купи сандвичи за гаджето си Цвети Стоянова

По всичко проличава, че Мариан Вълев – Куката, носи на ръце изгората си – някогашната гимнастичка Цвети Стоянова. Тези дни той бе видян да й купува италиански сандвичи (чабата), които са й обичани.

 

За никого не е загадка, че преди време хубавицата съумя да се пребори с тежко хранително разстройство. За благополучие този проблем е към този момент зад тила й и към днешна дата си хапва всичко. Пременен напълно в черно в студения януарски следобяд, артистът от „ Под прикритие “ се бе запътил към павилиона за бързи закуски. Пътьом звънна на изгората си, с цел да я попита за плънката, която избира в питките.

 

Докато провеждал диалога по мобилния си телефон, Вълев пафкал като комин. За никого не е загадка, че от години е привързан към никотина и пуши по 2-3 кутии цигари на ден. За момента даже и през разум не му минава да премине към модерните електронни цигари.

 

След като получи указания от изгората си, Вълев зачака да му подготвят поръчката като в това време организира още един телефонен диалог, който завърши чак когато продавачката му подаде опакованите чабати.

Инфо: Уикенд

Тагове: Мариан Вълев – Куката Цвети Стоянова чабата италиански сандвичи хранително разстройство гимнастичка актьор
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР