По време на срещата стана ясно още, че проектът за

...
По време на срещата стана ясно още, че проектът за
Коментари Харесай

Варненски депутати от ГЕРБ ще лобират за осъществяването на проекти в община Суворово

По време на срещата стана ясно още, че планът за рационализация и създаване на канализационната мрежа на общините Суворово, Вълчи дол и Девня към този момент е в напреднал стадий.

Варненските дупутати от ГЕРБ Красен Кралев и Павел Христов през днешния ден организираха работна среща в Община Суворово. Участие в нея взеха кметът на Суворово Данаил Йорданов, общински съветници, кметове и кметски наместници от общината, оповестяват от varnautre.bg.

Народните избранници се ангажираха да спомагат за реализирането на планове, които са залегнали в Бюджет 2024 година на Община Суворово. В Националната капиталова стратегия са заложени 4 позиции. Сред тях са рехабилитация на общинския път Суворово - Дръндар - Николаевка, които са на обща стойност 4 585,0 лв..  Другият план е рехабилитация и реорганизация на улична мрежа в град Суворово, за който са планувани 2 179, 4 лв. плюс още 330, 0 лв. за правене на механически план и реализиране на авторски контрол на обект  Рехабилитация на общинска пътна мрежа в община Суворов. Не на последно място е проектирането на постройката на детска градина „ Буратино “, и на още една група „ Звездичка “ в с. Чернево, който е на обща стойност 21, 0 лв..

По време на срещата стана ясно още, че планът за рационализация и създаване на канализационната мрежа на общините Суворово, Вълчи дол и Девня към този момент е в напреднал стадий. В актуалният миг пречистването на отпадните води от трите общини се прави в ПСОВ – Девня.

Предстоящиге избори за Европейски парламент също бяха във фокуса на диалозите. Активът на ГЕРБ от Община Суворово изрази подготвеност за вкючването в изборния развой и опазване европейския образ на България.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР