По време на семеен риболов край бреговете на Флорида кметицата

...
По време на семеен риболов край бреговете на Флорида кметицата
Коментари Харесай

Кметицата на Тампа улови 32 килограма кокаин край Флорида

По време на фамилен лов на риба край крайбрежията на Флорида кметицата на град Тампа се натъкна на огромен улов: пакет с близо 32 кг кокаин, чиято приблизителна стойност надвишава един милион $, съобщи Франс прес.

Американски медии оповестиха през вчерашния ден, че кметицата Джейн Кастър е била на лодка в края на юли в архипелага Кийс, в южния завършек на Флорида, когато човек на лодката забелязал леке ​​в океана. Първоначално хората от лодката са го взели за рибен откъс.

„ Когато се приближихме обаче, си споделих: „ О, това е пакет кокаин “, сподели пред локална телевизия кметицата на Тампа, която известно време е работила в полицията на този град с 400 000 поданици, а от шест години е негов градоначалник.

Те качили пакета с размерите на микровълнова фурна в лодката и уведомили локалните управляващи, които конфискували опиата - 31,7 кг бял прахуляк, оценен на 1,1 млн. $.

На 24 юли бреговата защита на Съединени американски щати разгласи откритието в обществената мрежа „ Екс " (бивш „ Туитър " ), като го приписа на „ ветроходец “. Бреговата защита също по този начин разгласява фотография на този необикновен улов - 25 дребни пакета, всеки с изображение на пеперуда.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР