По цял ден се клечи пред компютъра, а после за

...
По цял ден се клечи пред компютъра, а после за
Коментари Харесай

Легендарният Билкар Бай Кольо Атанасов: Да Не Мръдна, Ако Не Махнете Диоптъра С Тази Смес!

По през целия ден се клечи пред компютъра, а след това за “разнообразие ” сядат пред тв приемника. Как да имаш здрави очи и положително зрение при този метод на живот. Всичко човешко и естествено забравихме ”, уверен е бай Кольо.

Затова и си знае, че всеки втори, който е научил за него и почука на вратата му, ще пита за цяра, който оправя зрението. А той в действителност е свръхестествен по резултати.

“Да не мръдна в случай че не си оправите очите с тази примес. Поне на половина ще свалите диоптрите, а тези мушички, снежинки, петна и прочие, дето ви “бягат ” пред погледа, напълно ще изчезнат ”, зарича се Никола Атанасов. За сместа му трябват единствено два съставния елемент – пчелен мед и 40 зелени орехчета. Най-добре е те да са още млади и меки. Орехчетата ги измиваме доста хубаво и след това изчакваме да се подсушат.

После с ножче ги нарязваме на ситно и ги слагаме в буркан от един литър. Който сме напълнили с мед. Добре е медът да е повечко, съвсем догоре, само че зависи с какъв брой разполагаме. Важното е добре да покрива орехите.

Разбърква се хубаво и се оставя затворен буркана, с цел да престои за интервал от 14 дни. “Ще чакате и до момента в който не мине времето няма да пипате буркана. Сместа става лечебна като престои. След двете седмици към този момент може да я ползвате като ви стига по една огромна лъжица заран ”, изяснява билкарят, написа gzona.eu.

Никола Атанасов разяснява, че същата тази примес е добре да се взима и от хора с по-слаб имунитет. За няма и седмица ги вдигала на крайници и се чувствали в пъти по-свежи и енергични.

Колкото до усъвършенстване на зрението, сместа би трябвало да се взима всеки ден в границите на най-малко три седмици, с цел да се усети осезаемо резултата й. “Който има напън да опитва, удовлетворен ще остане. Пък, който не има вяра, да си пие скъпите хапове, нима му подействат ”, маха с ръка бай Никола.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР