По толкова много начини Ти Джей Балантайн е класически герой

...
По толкова много начини Ти Джей Балантайн е класически герой
Коментари Харесай

Ревю на филм: Кен Лоуч, дългогодишен хроникьор на социални проблеми, търси обнадеждаваща нотка в „Старият дъб“

По толкоз доста способи Ти Джей Балантайн е типичен воин на Кен Лоуч: работническа класа на междинна възраст човек, който се пробва просто да построи заслужен живот, само че среща трудности на всяка крачка – жертва на безмилостни обществени действителности, които оставят хора като него в прахта.

Както доста от тези герои на Лоуч, TJ не може да си почине — даже от гравитацията, както когато се пробва да поправи дървената писмен знак „ К “, която лежи над Стария дъб, порутената механа, която ръководи в някогашен миньорски град, който е в крах от десетилетия. Говорете за крах: Тази писмен знак продължава да се накланя надолу, даже когато TJ я поправя с метла. Той се извръща и то просто пада още веднъж.

Лоуч в никакъв случай не е бил изискан с посланията си и за какво би трябвало да стартира в този момент, в очевидния завършек на филмовата си кариера? 87-годишният режисьор, който е направил близо 30 кино лентата, сподели, че „ Старият дъб “ евентуално е последният. Той е казвал това и преди, само че в случай че приемем, че е правилно, филмът е трогателна и вълнув...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР