По повод Деня на българския фармацевт и празника на билкарите

...
По повод Деня на българския фармацевт и празника на билкарите
Коментари Харесай

Изложение на български и многонационални фармацевтични фирми за Деня на българския фармацевт и празника на билкарите – Еньовден в община Дупница

По мотив Деня на българския фармацевт и празника на билкарите – Еньовден, Община Дупница провежда ревю на български и многонационалнифармацевтични компании, което ще се организира на 24 юни2023 година (събота) от 10.00 ч. в парк „ Рила “(зона Барбекюта).

Програмата ще открие инж. Методи Чимев – Кмет на Община Дупница, а почетни посетители ще бъдат Акад. доктор Богдан Петрунов, проф. Рахамин Шекерджийски и магистър-фармацевт Зоя Паунова.

Събитието включва още ревю на остарели занаяти - грънчарство, дърворезба и кошничарство, ателиета по приложни изкуства, арт ателиета, мобилна кухня, както и детска работилничка за ритуален самун.

Ще бъде самостоятелен и пункт, в който ще бъдат измервани кръвно налягане и кръвна захар от медицински експерти гратис.

В програмата присъединяване ще вземат ФТА „ Рила “ с ръководител Кирил Амбарков и група за национално пеене „ Сияйница “ към СЕУ „ Св. Паисий Хилендарски “ с ръководител Илияна Велинова. Специална изненада за гостите ще бъде кулинарно шоу онлайн от началник Станислав Иванов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР