По покана на областния управител Минчо Афузов в Областна администрация

...
По покана на областния управител Минчо Афузов в Областна администрация
Коментари Харесай

Учителят Теодосий Теодосиев гостува и  на Областна администрация Сливен

По покана на регионалния шеф Минчо Афузов в Областна администрация гостува " златният преподавател на България " - физикът Теодосий Теодосиев. По време на късата, само че сърдечна среща бе изразена угриженост за протичащото се в просветителната система и опциите българското обучение да си върне качеството и престижа, освобождавайки се от подправените модели и искания за резултати.

Учителят Тео посочи, че същинските достижения на един човек, в която и да било област, идват след непрекъснати и упорити персонални старания и най-малко 20 000 часа труд.
Той описа и за системата на образование в Китай, където учениците прекарват в учебно заведение минимум 12 часа, под строгото и безкомпромисно наблюдаване на своите учители. Пред регионалния и заместник-областния шеф Теодосий Теодосиев за следващ път акцентира, че моралната просветеност е ключ към основни усъвършенствания освен в образованието, а и в обществото като цяло. Гостуването приключи с заричане за нова среща и подарък - новото фототипно издание на " Сборникъ " за Добри Чинтулов, формиран през 1922 година от учителя Никола Табаков.

Теодосий Теодосиев гостува в Сливен за лекция пред преподаватели и възпитаници от Югоизточен регион, взели участие в Регионалния конгрес " Мечтай и постигай " за STEM нововъведения в образованието, проведен от РУО - Сливен с хазаин Средно учебно заведение " Константин Константинов ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР