По официални данни от Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП)

...
По официални данни от Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП)
Коментари Харесай

Добро дело! Вижте какво направи във Варна детската линейка, закупена от капачки

По публични данни от Центъра за незабавна здравна помощ (ЦСМП) – град Варна до 28-и април 2024 година дарената от благотворителна акция " Аз Вярвам и Помагам “ Детска/неонатална кола за спешна помощ " Аз Вярвам и Помагам “ за малко над една година от нейното даряване е посетила 2894 адреса в помощ на хиляди пациенти, което е приблизително по към 7 адреса/случая дневно. Тази страхотна вест оповестиха от Сдружение " Аз Вярвам и Помагам ".

Припомняме, че първата за град Варна и чисто нова профилирана и изцяло оборудвана детска/неонатална кола за спешна помощ " Аз Вярвам и Помагам “ на стойност над 260 000 лева бе публично показана преди една година на 16.02.23г в шоурум на " Мерцедес “ Силвър Стар Ритейл град Варна. Тя бе закупена със средства от събрани капачки, голям брой проведени благотворителни базари, десетки хиляди събрани стотинки и хиляди левове дарени от фамилии, компании, организации и продуктите с идея. Детска/неонатална кола за спешна помощ " Аз Вярвам и Помагам “ бе дарена на експертите парамедици, педиатри и лекари работещи в ЦСМП – Варна в поддръжка на тяхната денонощна битка и професионална работа в помощ спасяването на хиляди човешки животи. Детска/неонатална кола за спешна помощ " Аз Вярвам и Помагам “ е оборудвана по най-високи стандарти и с най-модерните апаратури закупени от компания Дъчмед Интернешанъл ЕООД (представител на доста високо софтуерни и международни водачи в бранша). Оборудването на детската кола за спешна помощ включва и профилиран неонатален японски развъдник (кувьоз) от най-ново потомство приспособен на специфична транспортна количка в помощ на най-малките недоносени бебета и тяхната сложна битка. Детска/неонатална кола за спешна помощ " Аз Вярвам и Помагам “ бе направена по този начин, че да има опция за приемане както на бебета от 0 година до 18 година, по този начин и на възрастни пациенти.

За още добрини в помощ на хиляди бебета, деца и възрастни всеки може да поддържа организацията и да направи подаяние по формалната банкова сметка на Сдружение " Аз Вярвам и Помагам ":

Банка: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД (ПОЩЕНСКА БАНКА)

IBAN: BG57BPBI79451069521301

BIC: BPBIBGSF

Титуляр: СДРУЖЕНИЕ " АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ “

Основание: ДАРЕНИЕ
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР