По любопитен начин се обърна към водещия на Стани богат

...
По любопитен начин се обърна към водещия на Стани богат
Коментари Харесай

Правнук на Ботев четник впечатли в Стани богат

По любопитен метод се обърна към водещия на " Стани богат " един от участниците в играта довечера. След като Михаил Билалов му сподели, че е дал отговор вярно на един от въпросите, Искрен Красимиров, който бе показан като историк, режисьор и оператор, се обърна към него с думите: " Много ми харесва като режисьор, в случай че мога да те похваля, по какъв начин надграждаш съспенса и караш участника да тръпне ".



" Плащат ми за това ", отвърна му леко пренебрежително Билалов.

Самият участник се оказа пра-правнук на въстаник на Христо Ботев. Той се занимава със снимане на исторически филми, писане на книги за Ботев и Левски, както и с посвещаване на деца в дебрите на историята.

Искрен се показа добре, като отговори без да употребява нито един жокер на първите седем въпроса. След това той пита публиката за това кой от Марлон Брандо, Алфред Хичкок, Сашийн Малкото перо или Майкъл Мур е дал отговор единствено с " Благодаря " при приемането на " Оскар " за изцяло творчество. Оказа се, че това е Хичкок.

Играта на Искрен Красимиров продължава във вторник с въпрос за 3000 лв.. Той към момента има два жокера и не е заключил втора сигурна сума.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР