По информация на NOVA има и двама задържани Ясно е кои

...
По информация на NOVA има и двама задържани
Ясно е кои
Коментари Харесай

Разкриха кои са жертвите от Негован, има и двама задържани за двойното убийство ВИДЕО

По информация на NOVA има и двама арестувани
Ясно е кои са жертвите от Негован! Разследващите са открили самоличността на убитите мъж и жена, чиито тела бяха открити изхвърлени в язовира. По непотвърдена информация на NOVA има и двама арестувани.
Убитите са семейство, което е живяло на столичния бул. „ Витоша “. По информация на NOVA, мъжът е 75-годишният някогашен треньор по битка Йордан Атанасов, който дълги години е живял и работил в чужбина. Жената се споделя Марияна, на 70 година, някогашна учителка. Съседи потвърдиха, че не са виждали двойката повече от месец.
Двете тела бяха открити преди към десетина дни, разчленени в бидони, в язовир край Негован. По тях е имало огнестрелни рани. Освен това от полицията разпространиха фотоси на облекла, с които са били облечени жертвите, фотография на ключ от автомобил и споделиха, че двамата най-вероятно са имали бяло куче.

Съседи удостоверяват, че двойката е имала бяло куче.
Атанасов е бил треньор в „ Олимпийски очаквания ” и деца от Нигерия са идвали на лагери в България. Бившият треньор по битка има щерка, женена за нигериец, с който имат и дете.
Пред NOVA другари на Атанасов обявиха, че за последно са го виждали преди 3 месеца на заравяне.
Дъщеря им обаче във вторник е пристигнала в България, като е споделила на нейна другарка, че родителите й ги няма от към 40 дни.
Припомняме, че органите на реда разпространиха фотоси на облеклата, с които са били облечени жертвите и се надяват някой да успее да ги разпознае.

Оръжието, с което са били убити мъжът и дамата, е револвер с диаметър 765 мм, посочила още експертизата. Криминалисти обаче разясниха, че този диаметър е много публикуван и спектърът им от пищови е значителен, което в допълнение затруднява следенето му.
Жертвите са били гръмнати с по един патрон в главите, а по-късно телата им са разчленени и поставени в бидони, а след това хвърлени в езерото до Негован. По време на обследването на региона е бил открит и ключ от френска кола, който е препис.
Една от версиите за убийството е, че то е осъществено поради парцели. По информация на NOVA някогашният треньор е имал парцели в село Литаково, което е близо до София.

Репортери: Владислава Тричкова, Ивелина Николова
Инфо: Нова телевизия

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР