По байтошово време нямаше много работи, но цирково изкуство имаше

...
По байтошово време нямаше много работи, но цирково изкуство имаше
Коментари Харесай

ТОВАРИЩ ПУТИН Е ВАШИЯ ЦИРКОВ ДРЕСЬОР, КОЙТО КАЗВА НА ФРЕНСКИТЕ СИ БОЛОНКИ: КАЖЕТЕ ТРИ ПЪТИ БАУ!, А ВИЕ МУ ОТГОВАРЯТЕ: БАУ, БАУ, БАУ! КАЖИ ТРИ ПЪТИ „БАУ“, СЛАВИ!

По байтошово време нямаше доста работи, само че цирково изкуство имаше и то какво!

Спомням си, бях дребен и ме заведоха да виждам дресура на животни. Имаше всевъзможни, в това число африкански. Но най-вече ме впечатли, че дресьорите, които се редуваха на арената, си говореха с животните и те ги разбираха някак, а бях уверен, че тези животни не владеят членоразделната тирада. И по какъв начин се случваше? Като дребен, по този начин и не разбрах по какъв начин стават тия работи, тъй като трябваше да порасна, с цел да осъзная някои неща, които с дребния си мозък не можех. И това се случи, само че към този момент нямаше златните манежи, красивите животни и всевъзможни светлини. Циркът обедня, разболя се и до през днешния ден мърда, съвсем като жив, само че не е оня.

Вчера чувам изказване на славчовите хора, обсебили Външно министерство, в чест на съдружната партийно-олигархична дружба, като реакция на апела на съветския президент, нато да изтегли структурите си от Източна Европа. Външната министърка от има подобен народ, която не вижда причина да върви в парламентарната външна комисия и се крие от всички медии по открит от горната страна партиен ред, се задейства. Ти да видиш!? Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крайник. Веднага приготвят нашите герои на новото време изказване към Руската федерация в което изясняват на дълго и необятно какви натовци сме ние, в какви съюзи членуваме, по какъв начин може да си вършим каквото решим за вярно и не на последно място – произнесъл си бил конституционния съд за тия работи.

Ехаа.

Абе слави, в действителност ли сте толкоз тъпи всички там?

Като цитирате тоя прославен наш парламентарен съд, не си ли спомняте, че същата институция се произнесе скоро с акт, че Кирил Петков не може да бъде министър председател, тъй като е излъгал? И вие какво направихте? Забихте си главите в задниците и направихте държавно управление с министър председател, същия неподобаващ лъжльо. Това е по-малкия проблем, тъй като главите са си ваши, може да държите където се усещат добре. Само, че в действителност ли не се досещате, че товарищ Путин е вашия цирков дресьор, който споделя на френските си болонки: Кажете три пъти бау!, а вие  му отговаряте: Бау, бау, бау! И кой е шефа в тази ситуация?

Да не мислите, че съветския император не преполага вашата естествена и изцяло посредствена реакция по отношение на неговите думи? А дали не цели тъкмо тази ваша глупава реакция, тъй като му би трябвало за друго нещо малко по-късно? Не, знам. Вие би трябвало да ги знаете тия работи, само че ми се коства, че сте тъпи като антични брадви и не ги мислите доста нещата.

Извинявай.

Хайде в този момент да опитам и аз, за какво пък не:  Кажи три пъти бау, слави!

===

И да знаете. Учете се единствено от най-хубавите!

Все ми е тая дали ще ме назовават русофил, пета колона или там каквото имат в бедните си мозъци. Толкова могат, толкоз мислят! За мен най-важната цел е, да се сътвори здрава и устойчива национална опозиция против всевъзможни форми България да бъде въвличана във военни спорове. Съзнавам, че политическата ни класа и интелигенция не са дорасли до нужното схващане да отразят или обезвреждат съответно сходни закани. Нямам никакви планове да потвърждавам на никого какъв съм, кой съм и за какво върша нещо.

Правя каквото считам за вярно.

НАТО има своите положителни страни като организация, има и не толкоз добра страна. На този стадий организацията не е добре готова ресурсно за открити военни спорове с Русия. Само който не познава нещата от вътрешната страна, може да има илюзии и разюздено въображение по тематиката. Руското разузнаване знае всички военно-политически аспекти на вътрешните несъгласия сред станите членки и тежката техническа назадничавост на Алианса. Силите му стигат до равнище „военна защита“ на съдружниците, само че за по-сериозни провокации не е квалифициран съответно. Надуването на политически и прочувствени балони не е в интерес на организацията, нито на обособените страни в нея! Внимавайте. Необходими са най-малко две десетилетия още и нов модел за ресурсно обезпечаване и ръководство на НАТО, с цел да догони изоставането си по отношение на евентуалните си съперници.

Затова стана комплицирано! Балансът на ползите идва единствено след баланс на силите.

Николай Марков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР