Пловдивският апелативен съд отказа да пусне 40-годишния Стоян ВладевБаща, който

...
Пловдивският апелативен съд отказа да пусне 40-годишния Стоян ВладевБаща, който
Коментари Харесай

Учител, насилвал 5 г. малолетната си дъщеря, остава в ареста

Пловдивският апелативен съд отхвърли да пусне 40-годишния Стоян Владев

Баща, който е блудствал и правел секс в продължение на 5 година с родната си малолетна щерка, остава дефинитивно в ареста. Това реши пловдивският апелативен съд, откакто удостовери определението на старозагорския.

40-годишният преподавател по музика Стоян Владев от Казанлък бил разведен със брачната половинка си и се грижел за детето им. Той правел секс с момиченцето, като й обяснявал, че по този начин я приготвя за живота. Неговата версия пред проверяващите била, че не е употребявал мощ при интимните контакти с 13-годишното дете.

Апелативните магистрати в Пловдив са решили, че Владев е съпричастен към действията, поради които е притеглен към наказателна отговорност.

" Обвинението не е разколебано, а даже е надградено с още разпити на очевидци, психични и психиатрични експертизи, както на потърпевшата, по този начин и на обвинения. По делото са налице данни за опити за влияние върху момичето от страна на близки на бащата ", показва съдът в претекстовете си.

Случаят с насилника преподавател гръмна през лятото на м.г. Владев е бил арестуван по сигнал на някогашната си брачна половинка. Преди раздялата на двамата, които са музиканти, живеели няколко години дружно с детето в Англия. Там Стоян постоянно пускал на щерка си порнофилми. Започнал да протяга ръка на щерка си след завръщането от чужбина. Като татко, който е признал детето си, Владев имал право през почивните дни детето да живее при него. Майката научила какво се случва, когато момичето ненадейно пропушило цигари. Първо споделило казуса с класната си, която пък от своя страна споделила на майката. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР