Плейофите в Българска баскетболна лига, двубой от Държавното първенство по

...
Плейофите в Българска баскетболна лига, двубой от Държавното първенство по
Коментари Харесай

Баскетбол, женски футбол и канадска борба в ефира на b1b.box TV идната седмица

Плейофите в Българска баскетболна лига, дуел от Държавното състезание по женски футбол и канадска битка ще могат да се следят в ефира на b1b.box TV през идната седмица. 

Програмата на b1b.box TV за интервала 22-28 май 2023 година:

23.05 -19:30 ББЛ плейофи 
След трагичните загуби в полуфиналните конфликти на район Запад А - съставите на Фаб файв и ЦСКА, ще би трябвало да се задоволят със разногласието за третото място. 

24.05 – 20:00 ББЛ плейофи 
Малко изненадващо предвид на представянето си през постоянния сезон - отборите на Карпополис и Ахил стигнаха до последния плейофен кръг в район Запад Б. 

25.05 – 20:00 ББЛ плейофи 
Отборите на Спортист (Своге) и Миньор 2015 (Перник) ще се изправят един против различен в борба за първото място в Западната А група, като и двата отбора ще играят на Националните финали, които се през месец юни. 

27.05 – 17:30 Директива за птиците футбол жени 
В един от най-интересните дуели от 24-ия кръг на женския ни футболен шампионат Пирин приема Енко, като и двата тима се борят да завършат в топ 4 на Директива за птиците. 

27.05 – 19:00 Канадска борба 
Не се забравени и феновете на канадската битка. Едни от най-хубавите родни състезатели ще премерят сили в този мъжки спорт, като сцена на борбите е София.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР