Пластмасов череп, транспортиран за търговско изложение в Мексико, спира проверката на багажа на летището в Солт Лейк Сити

...
Необичаен предмет, открит в багажа на пътник, наскоро се присъедини
Коментари Харесай

Необичаен предмет, открит в багажа на пътник, наскоро се присъедини към редиците на странностите, които служители от Администрацията за сигурност на транспорта могат да добавят към своя списък с находки: Пластмасов череп.

Всичко започна около 8 часа сутринта местно време на 18 септември на международното летище в Солт Лейк Сити, когато звено за откриване на експлозиви на TSA маркира предмет в регистриран багаж като потенциална сигурност заплаха, според съобщение за новини от TSA. Служителите прегледаха рентгеновото изображение на нещо, което изглеждаше като череп с неидентифицирани компоненти вътре. Предметът приличаше на импровизирано взривно устройство, се казва в съобщението.

Служители на TSA уведомиха летищния отдел на полицията в Солт Лейк Сити, който работеше със специалисти по експлозиви на агенцията и куче за откриване на експлозиви. Операциите бяха преустановени за около два часа, тъй като служителите разследваха и се свързаха с пътника, който успя да обясни какъв е артикулът и защо пътуват с него.

сурово пиле, ножове в лаптопи и наркотици в щампи за коса.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР