Планирате пътуване тази зима? Зимната природа на Европа е красива,

...
Планирате пътуване тази зима? Зимната природа на Европа е красива,
Коментари Харесай

Топ 5 зимни дестинации в Европа

Планирате пътешестване тази зима? Зимната природа на Европа е красива, има по-малко туристи, в сравнение с през пиковите летни месеци, и инфекциозен празничен дух се носи из целия континент. Ако имате потребност от помощ при планирането на вашия маршрут, ето пет невероятни страни, които да включите.

Австрия



Основната причина да посетите Австрия през зимата е нейната зашеметяваща зимна природа. Близките Алпи са леговище за зимни спортове, а останалата част от страната наподобява величествена, до момента в който е покрита със сняг. По-големите градове в Австрия получават нов образ и чувство през зимните месеци. Столицата Виена е измежду най-празничните дестинации на континента в навечерието на Коледа и Нова година.

Австрия разполага с обширна влакова мрежа, която минава сред огромните градове. Има и постоянни районни влакове, които могат да ви свържат с доста по-малки градове и села.

Германия



Никой не прави коледни базари по този начин добре, както Германия. Пейзажът в Германия също е великолепен през зимните месеци, което им печели заслуженото място в нашите топ 5 зимни дестинации в Европа.

Железопътната мрежа на Германия е всеобхватна и ефикасна. Бързо и елементарно е да прекосите страната с железопътен превоз, като употребявате високоскоростни и районни влакове. Има и лесни връзки с железопътен превоз до всички прилежащи страни.

Швейцария



Швейцария е фантастична целогодишна дестинация, само че придобива напълно нов образ и чувство през зимните месеци. Фондюта, парещ шоколад и горящи огньове на закрито, а отвън заснежените Алпи го вършат идеалното място за зимни спортове. Ако не сте склонни да карате ски или сноуборд, заложете на гледките, живописните разходки с трен и храната на тази забележителна зимна страна на чудесата.

Швеция



В Швеция може да стане много студено през зимата, а в далечния север слънцето е единствено спомен за месеци. Това обаче единствено способства за най-хубавото зимно преживяване, което в никакъв случай няма да забравите. Големите градове се оправят със студа и снега с шведски сексапил и успеваемост. Но точно в Лапландия се случва по-голямата част от зимната магия - там ще откриете съвършените условия да видите именитото Полярно зарево.

Испания



Испания може да бъде пренаселена и съществено гореща през лятото. Ето за какво си коства да помислите за обиколка на страната през зимата, когато има по-малко туристи. Времето там нормално е меко и има безкрайни благоприятни условия за разглеждане на закрито. Музеи, архитектура, зашеметяващи пейзажи и фамозен нощен живот трансформират множеството градове в кошер от интензивност, даже отвън натоварените пикови сезони.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР