Пламен Петков, общинските съветници и кметовете в община Чипровци положиха

...
Пламен Петков, общинските съветници и кметовете в община Чипровци положиха
Коментари Харесай

За 3-и мандат: Пламен Петков положи своята клетва като кмет на Чипровци /снимки/

Пламен Петков, общинските съветници и кметовете в община Чипровци поставиха клетва. Припомняме, че Петков завоюва изборите в планинската община на първи тур с най-високия в област Монтана резултат от 74.03 %.
" Искам да благопожелавам на всички, които ме поддържаха мен и моя екип, да благопожелавам и на тези и да им благодаря, които не гласоподаваха за нас - те ще ни държат в кондиция. Силно съм обезпокоен тъй като знам какво ни чака. Минаха осем години и един втори сложен мандат - с коронавирус, с държавни управления през един месец, само че ние не се поддадохме. Затова ви обещаваме още от първия ден, още от на следващия ден да тръгнем с летящ старт ", уточни Пламен Петков.
Общо 11 са общинските съветници в Чипровци - 8 от тях са от ГЕРБ, двама от " Възраждане " и един от Вътрешна македонска революционна организация. Трети път ръководител на Общинския съвет ще бъде Цецка Замфирова.
" Искам да благодаря и на общинските съветници, които ме поддържаха и които не ме поддържаха и да им пожелая ползотворна работа в тиха и спокойна среда - тогава се раждат най-хубавите неща ", сподели тя.
Утре, от 14 часа, в Младежкия дом клетва ще постави новоизбраният за седми мандат кмет на Монтана Златко Живков, общински съветници и кметове на обитаеми места. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР