ПИТСБЪРГ (AP) — Алекс Овечкин вкара 840-ия си гол в

...
ПИТСБЪРГ (AP) — Алекс Овечкин вкара 840-ия си гол в
Коментари Харесай

Овечкин се придвижва на 15-то място в списъка с голмайстори в кариерата на НХЛ, докато Кепитълс се справят с разклащащите се Пингвини с 6-0

ПИТСБЪРГ (AP) — Алекс Овечкин вкара 840-ия си гол в кариерата и добави асистенция, до момента в който Вашингтон Кепитълс пробиват разтърсващия Питсбърг Пингуинс с 6- 0 в четвъртък вечерта.

Двете точки на Овечкин го избутаха зад бранителя на Залата на славата Пол Кофи и до 15-то място в листата с голове в кариерата на НХЛ. Руската суперзвезда има 1532 точки в кариерата, една по-малко от нападателя на Залата на славата Марк Реки на 14-о място.

10-ият гол на 38-годишния състезател в последните му 15 мача – реборд при започване на втория интервал, който сложи Уошингтън устойчиво в контрола – го приближи до 54 гола от върха за кариерата на Уейн Грецки в НХЛ общо 894.

Том Уилсън вкара гол с ръка по-малко от две минути след началото на мача и добави асистенция за Вашингтон. Ник Дженсън, Сони Милано и новобранците Хендрикс Лапиер и Иван Мирошниченко също означиха за Столичани, които завоюваха за шести път в девет мача, до момента в който се пробват да останат в конкуренцията за плейофите в Източната к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР