ПИТСБЪРГ (AP) — Алекс Неделкович направи 36 спасявания, Ларс Елър

...
ПИТСБЪРГ (AP) — Алекс Неделкович направи 36 спасявания, Ларс Елър
Коментари Харесай

Неделкович спира 36 изстрела, Елър вкарва два пъти, за да помогне на нарастващите Пингвини да преднинят Айлъндърс с 3-1

ПИТСБЪРГ (AP) — Алекс Неделкович направи 36 спасявания, Ларс Елър вкара два пъти и Питсбърг Пингуинс удържаха Ню Йорк Айлъндърс 3- 1 в неделя вечер.

Неделкович беше впечатляващ на моменти, с цел да помогне на Пингвините да завоюват за пети път в шест мача след цялостната загуба от Торонто на 16 декември. Елър вкара при започване на първия интервал и добави в последната минута, когато Питсбърг победи Айлъндърс за повторно в границите на пет дни. Ноел Ачиари добави трета за сезона за Питсбърг.

Самюел Болдук притегли Айлъндърс в границите на един резултат 6:09 минути с трети гол в кариерата си, само че Ню Йорк не можа да се приближи. Иля Сорокин направи 35 спасявания.

Питсбърг има най-малко точка във всеки от последните си шест мача и има 7-1-1 в последните си девет, с цел да се изкачи в конкуренцията за уайлд-кард, защото средата на сезона наближава след подозрителен старт.

Мощна игра, зародила след едномесечен фънк, оказа помощ. Същото се отнася и за стабилната игра в мрежата на Тристан Д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР