Питал ли си се някога какво друго има в Народното

...
Питал ли си се някога какво друго има в Народното
Коментари Харесай

Как да четеш в книги в библиотеката на парламента наравно с депутатите

Питал ли си се в миналото какво друго има в Народното събрание с изключение на прословутите кебапчета в стола, пленарната зала и естествено депутатите. Малцина знаят, само че Народното събрание има и лична библиотека с много богата история и азбучник.

Парламентарната библиотека разполага с две читални - едната е в постройката на площад Народно заседание №2, а другата на площад " Княз Алeксандър I " №1 (бившия Партиен дом).

Могат ли елементарните жители да четат книги един до друг с депутатите ? Отговорът - това е безусловно допустимо .

И двете читални са отворени за прилагане от жители
 
 Народно събрание библиотека Българска телеграфна агенция

Читалнята в по-малката постройка, която е против паметника на Цар Освободител е отворена за жители в понеделник и вторник , като се изключи дните, в които има изключителни пленарни съвещания. С позволение на основния секретар на Народното събрание жителите могат да употребяват читалнята в постройката на пл. Народно заседание 2 и в друго време.

Читалнята в постройката на някогашния партиен дом дава услуги за жители всеки работен ден .

Парламентарната библиотека има над 350 хиляди тома книги и периодически издания. Тя разполага и с онлайн азбучник, който може да разгледате.

Как мога да употребявам Библиотеката на Народното събрание?

Достъпът до двете читални е регламентиран и се прави въз основа на и здаден краткотраен пропуск . За задачата е належащо да се обадите от която и да е постройка на Народното събрание на вътрешен номер 23 57 и да поискате да ви бъде публикуван пропуск като посочите коя читалня ще посетите .

Пропуск се издава против показване на персонална карта или персонален паспорт. Ако до вас седне някой господин в непоколебим костюм, то най-вероятно той е точно от хората, които коват законите на страната .

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР