Писателят и инфлуенсър Георги Блажев направи голямо признание в предаването

...
Писателят и инфлуенсър Георги Блажев направи голямо признание в предаването
Коментари Харесай

Панелист на Гала обяви пред всички: Тръгвам на психотерапевт

Писателят и инфлуенсър Георги Блажев направи огромно самопризнание в предаването на Гала „ На кафе ”. Той разгласи обществено, че стартира да посещава психотерапевт. Блажев посочи, че няма психологично заболяване, няма диагноза, само че подхваща тази стъпка, тъй като усеща, че има потребност от това.

Панелистът добави, че носи „ доста дини под една мишница ” и лечението ще му помогне да се оправи с напрежението. Жоро Блажев особено акцентира, че оповестява това обществено, тъй като желае най-малко малко да пречупи стигмата в нашето общество към психиатричната и психическа помощ.



По негови думи, доста по-добре е да приказва със експерт, в сравнение с да разчита единствено на себе си в битката със напрежението.



Гала на собствен ред разяснява, че за мъжете у нас е по-сложно да получат психическа поддръжка. „ Жените си споделяме повече, имаме си група за взаимопомощ с най-хубавите ми приятелки. При мъжете е друго, в случай че някой показа проблем с другари, ще му кажат „ я се стегни ” и толкоз ”, разяснява водещата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР