Пирин (Благоевград) отстъпи наСтрумска славас 1:3 в контролна среща, която

...
Пирин (Благоевград) отстъпи наСтрумска славас 1:3 в контролна среща, която
Коментари Харесай

Бодуров се разписа за Пирин при загуба от Струмска слава

Пирин (Благоевград) отстъпи наСтрумска славас 1:3 в контролна среща, която се организира въз основата на " орлетата " в село Рилци.

Старши треньорът Иво Тренчев заложи на два разнообразни състава във всяко едно от полувремената.

Гостите от Радомир откриха резултата в 10-ата минута с хубав гол на Цветан Вачев, който се разписа с диагонален шут от ъгъла на наказателното поле, съобщи Sportal.bg.

В 27-ата удар наВенцислав Бенгюзовзастраши вратата на противника от границата на наказателното поле, само че топката бе избита в корнер. Малко откакто измина половин час игра от началото на дуела Славата означи второ попадение посредством Кадрич, който приключи контраофанзива. Четири минути преди края на първата частЛазар Стойчевсе разписа с глава, засичайки центриране от свободен удар.

В 58-ата минута Боянов не съумя от границата на наказателното поле да засече във вратата комфортно центриране. В 67-ата Тодоров уцели гредата с диагенолен удар от границата на наказателното поле. Само 60 секунди по-късно бе отсъдена дузпа за нарушаване срещуМиленков, коятоБодуровреализира, с цел да оформи крайния резултат.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР