Пирин (Благоевград) отстъпи на Струмска слава с 1:3 в контролна

...
Пирин (Благоевград) отстъпи на Струмска слава с 1:3 в контролна
Коментари Харесай

Пирин отстъпи на Струмска слава в контрола

Пирин (Благоевград) отстъпи на Струмска популярност с 1:3 в контролна среща, която се организира въз основата в село Рилци. Старши треньорът Иво Тренчев заложи на два разнообразни състава във всяко едно от полувремената.

Радомирци откриха резултата в 10-та минута с хубав гол на Цветан Вачев, който се разписа с диагонален шут от ъгъла на наказателното поле.
 Етър победи Литекс в първата си контрола за годината
Етър победи Литекс в първата си контрола за годината

Ето детайлности

В 27-ата минута Венцислав Бенгюзов заплаши вратата на противника с шут от границата на наказателното поле, само че топката бе избита в корнер.

В 35-ата минута гостите означиха второ попадение посредством Арнел Кадрич, който приключи контраофанзива на своя тим.

Четири минути преди края на постоянното време на първата част Лазар Стойчев се разписа след удар с глава, засичайки центриране от свободен удар.

В 58-ата минута Боянов не съумя да засече във вратата комфортно центриране. В 67-ата минута Тодоров уцели гредата с диагонален удар от границата на наказателното поле.

В 68-ата минута бе отсъдена дузпа за нарушаване против Миленков, която Николай Бодуров осъществя, с цел да оформи крайното 1:3.

Стартов състав на Пирин: М.Ковальов, А.Лузайадио, Ил.Костов, М.Бачев, А.Йорданов, В.Бенгюзов, А.Аюб, А.Суда, И.Тасев, А.Дончев, Ю.Комано.

На полувремето в игра влязоха : М.Кирев, Х.Попадийн, Г.Върбанов, Боянов, Ристосков (77-Педински), Миленков (83-E.Георгиев), М.Георгиев, Бодуров, Тодоров, Ст.Костов, Полонски (88-Стоилов).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР