Пилотът на М6 Ямаха рейсинг тим, Ямаха“ Дани Цанков записа

...
Пилотът на М6 Ямаха рейсинг тим, Ямаха“ Дани Цанков записа
Коментари Харесай

Чудесно каране и нови победи за Дани Цанков на Гран При България по мотокрос

Пилотът на „ М6 Ямаха рейсинг отбор, Ямаха “ Дани Цанков записа следващото си чудесно показване в клас МХ2 и МХ 2 Junior( 125 сс.) в Троян, където приключи Гран При България – 3 кръг от Републиканския ни шампионат по мотокрос. В сложните условия поради калното и тежко трасе на емблематичния мото полигон Цанков победи конкуренцията при юношите до 18 години и финишира втори в крайното класиране при мъжете на МХ 2 след двата спортни манша. Перничанинът сподели доста майсторско каране и заслужи похвалите на експертите.

„ С всяко съревнование Дани Цанков усъвършенства скоростта си и става все по-бърз без значение от изискванията. Това е задачата и на нашите всекидневни тренировки. Има и нужната устойчивост върху мотора и съм доста благополучен от неговото израстване. Вървим в вярната посока, само че има още върху какво да работим. В нашия спорт би трябвало всекидневно да се доказваш и бориш, както с конкуренцията, по този начин и с изискванията на мото трасетата. За представянето в Троян оценката ми е отлична и продължаваме към идната ни цел. Тя е другата седмица в Глобаре, Сърбия, където ще бъде европейската подготовка и ще караме 85 кубиковата Ямаха. Много значими стартове са и би трябвало да бъдем извънредно добре готови, тъй като съперници ще ни бъдат едни от най-хубавите момчета от цяла Европа. Никога не тръгваме с огромни упования и фантазии, само че сигурно ще дадем всичко от себе си, с цел да се представим сполучливо “, показа Мартин Тодоров - треньор и управител на Дани Цанков.

Тази година форматът на европейското по мотокрос за юноши е по-различен. Полуфинални надпревари ще има на 1 и 2 юли в Италия, а финалната борба за медалите ще е на 15 и 16 юли в Чехия.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР