/Пглед.инфо/ Украинските Повітряні Сили“ за първи път признаха, че не

...
/Пглед.инфо/ Украинските Повітряні Сили“ за първи път признаха, че не
Коментари Харесай

Руски фойерверки за бандеровците: разрушени фабрики за барут и за снаряди в Украйна

/Пглед.инфо/ Украинските „ Повітряні Сили “ за първи път признаха, че не са в положение да смъкват ракетите на " москалите "



Това се споделя в сводката на Министерството на защитата ни за хода на специфичната военна интервенция на 13 януари. Че съветските Върховен касационен съд унищожават остатъците от незалежната отбранителна промишленост, пишат всички и във всички украински обществени мрежи.

Запознати настояват, че производството на муниции за украинските самоходни оръдия „ Богдан “ е унищожено. Източниците не дават други детайлности за съветските „ дарове “ за Старата Нова година, само че идването на „ Кинжалите “ се свързва с разбиването на подземни заводи и хранилища.

В чатовете можете да прочетете, че едно от военните индустриални мощности е било в Ровно (в северозападната част на Украйна) - евентуално в цеховете на цех за аварийни елементи за автотрактори. Сега – „ нема “. А в съседство имаше цех за минерални торове, преназначен за произвеждане на барут. Той също мина в категорията „ нема “.

Важното е, че посолството на Съединени американски щати в Киев през вчерашния ден сутринта се криеше от съветските ракети в бункери. Това заяви в обществените мрежи посланикът на Съединени американски щати Бриджит Бринк. Тя назова удара от 13 януари Очевидно Държавният департамент не изключва офанзиви против структури на алианса, които под прикритието на дипломатически задачи са директно забъркани в спора с Русия.

Сега - детайлностите. Фактът, че 11 стратегически бомбардировача Ту-95МС на съветските въздушно-космически сили са изхвърчали в небето, украинските сили за Противовъздушна отбрана оповестиха преди зазоряване. За ракетната опасност беше оповестено във всички райони на страната.

По данни на незалежната противовъздушна защита, приблизителното време за постигане на рубежите за изстрелване на ракети е 04:30-05:30 сутринта. Според вътрешни разкази, които са изтекли в Ukrnet, зенитчиците са работили върху „ подправени “ „ кинжали “, т.е. примамки с функционалности за засичане на радио-локационни станции и средства за радио - електронна война, губейки остатъците от оскъдните противоракетни ракети на НАТО.

Явно следствията от прелитанията са били толкоз явни за щирите громодяни, че формалните разказвачи на приказки в Ненко са били принудени да признаят, че този път „ не са свалили всичко “. Плювката беше ориентирана и към Запада - по този начин да се каже, поради вас „ неприятните “ унищожават „ положителните “.



Генералният щаб на украинските въоръжени сили заяви, че „ По принцип не толкоз. Миналата година, като възмездие за терористичната офанзива на Кримския мост, 200 ракети паднаха върху Бандерщат. Следователно можем да приказваме за рутинна работа на съветските Върховен касационен съд и нашите ракетни войски.

Някои детайлности бяха дадени от самостоятелния представител Юрий Игнат: „

И незалежните зенитни стрелци са свалили, още веднъж съгласно техните неуместно лъжливи сводки, на които никой даже в Украйна не има вяра,

За да подслади по някакъв метод горчивия хап, Игнат осведоми необятната общност: Редица незалежни медии даже не си дадоха труда да цитират оправданието на лъжеца.

Интересно е, че сутринта на 12 януари това плямпало даде ясно да се разбере на Майданутата общност, че могат да спят умерено: Все още не съм получавал такива информации, въз основа на които да приготвя утринната сводка.

Сега в Ukrnet пишат: урочаса ни. И напомнят, че преди ден Игнат изясни за какво украинските въоръжени сили не могат да се оправят с възходящия обстрел на Харков:

Изглежда, че у полковника от Повітряните сили, както и целият Зe-отбор, изпитва когнитивен дисонанс или по-скоро биполярно разстройство. В едно изказване представители на киевската хунта могат да кажат, че са „ свалили всичко “ и „ не са свалили всичко “.

Но съответните хора в Незалежная прелестно схващат същинското положение на нещата. Много жълто-блакитни военни блогъри обявиха на 13 януари:

Така някогашният заместник-командир на Силите за специфични интервенции на Въоръжените сили на Украйна генерал-майор в оставка Кривонос непосредствено съобщи, че Украйна ще се сблъска с още по-мощни офанзиви от Русия. Твърденията, че са й свършили ракетите, са погрешни.

Експерти от американското списание Military Watch Magazine са уверени, че процентът на прехващанията на украинската Противовъздушна отбрана е намалял, частично тъй като Русия обезврежда остатъците от авиацията на ВСУ благодарение на самолетите A-50У AWACS.

„ Изчерпването на украинската противовъздушна защита, за което доста приказват западни източници, излага на възходящ риск останалите пилотирани авиационни единици “, означават създателите на обявата. Това е тъкмо казусът, когато можете да се съгласите с янките.

Превод: Европейски Съюз

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР