Певицата сподели, че преди няколко месеца, когато е излязла песента

...
Певицата сподели, че преди няколко месеца, когато е излязла песента
Коментари Харесай

Дебора и Дениз от Ергенът в бесен скандал за мъж

Певицата показа, че преди няколко месеца, когато е излязла песента на Дебора от Стара Загора и Лидия, сред нея и Галин – продуцента на Лидия се заформил скандал. След като песента излязла, Дебора схванала от нейни почитатели, че името на Дебора от Стара Загора е изписано „ Дебора “ без никакви други букви. Това влудило безпределно поп-фолк изпълнителката и незабавно вдигнала телефона да търси сметка на продуцента Галин.
Реклама
„ В началото се държа доста пренебрежително, сподели ми че тя по този начин се казвала по персонална карта. Да, само че и аз се споделям по този начин и съм към този момент над 10 години на сцената с този псевдоним. За мен не е професионално, даже колегиално това което се случи. “ – споделя още афектирана от случката изпълнителката в NAYcast

Като отговор, Дебора получила извинението, че Галин си помислил, че тя е спряла да пее и към този момент не е изпълнителка. Дебора споделя в NAYcast, че се е почувствала доста зле от тези негови думи, чувствала се като отписана. Изпълнителката споделя и много пикантни детайлности за кръщенето на сина си. Тя поканила татко му, като той тогава бил по отношение на една от първите участнички в „ Ергенът “, туркинята – Дениз. Ден преди този момент, тя и написала на известия, че не е мечтана на събитието и не би трябвало да участва там. Тогава бащата на детето се появил пийнал и поздравил с песента „ Курви,сбогом! “. Изпълнителката споделя, че е била измъчвана и от него и се е разделила незабавно откакто схванала какъв човек е той.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР