Певицата Лилия Семкова разкритикува качеството и цената на салата в

...
Певицата Лилия Семкова разкритикува качеството и цената на салата в
Коментари Харесай

Певицата Л. Семкова: В благоевградски ресторант: Кисел домат и сирене тебешир - това ли е салата за 11 лева 


Певицата Лилия Семкова разкритикува качеството и цената на салата в благоевградско заведение. Изпълнителката, позната и от присъединяване си във " Фермата ", счита, че това предлагания артикул е " насмешка с хората ".

" Три дребни късчета домат кисел. Кисела чушка от буркан и една шепа (силно казано шепа) рукола. Сиренето не можеше да се яде... тебешир. В потрес съм. И се запитвам... това ли заслужаваме? Никога не съм писала в обществените мрежи, само че това не е за първи път. Подигравка с хората ", показва Семкова в своя пост.


Певицата е добавила и фотография на въпросната салата.

В мрежата се развихри същинска полемика по тематиката.


" Като цяло цените в 90% от заведенията тук са нелепи и неоправдани. Абсолютно съм съгласна да си платя, само че това което се предлага да си коства! Точно за това и навестявам едни и същи 2, 3 места ", написа А. Тодорова.

" Себестойност 2. 50-3 лева Нормална калкулация за ресторант х3/х4. Какво толкоз се е случило… ", пита пък В. Мирчев. " на никое място по света не съм виждала три хапки домат. и да се назовава салата. А много съм пообиколила. Нищо не се е сулчило, някой анонимно ми споделя поста в групата... а съм си изразила мое персонално мнение в моят персонален профил. ", дава отговор изпълнителката.

" Интересно! Нали има меню. В което има състав на салата и всичко останало..... та в този ред, за какво да си я поръчам въобще тази салата. ", счита Д. Тимова.

" Направи си във вас салата за 4лв и готово.... Кой те кара да вървиш на заведение? ", пита Д. Вито.

" Интересното е, че до момента в който са в заведението няма проблем и недоволства. В момента, в който изоставен и старт в обществените мрежи ", отбелязва Нина С.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР