Певицата Бритни Спиърс понесе още едно поражение в съда. Феноменът

...
Певицата Бритни Спиърс понесе още едно поражение в съда. Феноменът
Коментари Харесай

Бритни Спиърс отново не успя да отстрани баща си като настойник

Певицата Бритни Спиърс понесе още едно проваляне в съда. Феноменът от 90-те години не съумя да убеди съдията, който разглеждаше делото ѝ, да отстрани татко ѝ Джейми Спиърс като аставник на благосъстоянието ѝ.

Снимка: Instagram/Britney Spears

Бритни за пръв път приказва пред съда и сама изрази желанието си. Тя разкри шокиращи обстоятелства за метода, по който се ръководи персоналния ѝ живот и връзките ѝ с приятеля ѝ, като в това число насочи обвиняване, че без нейно единодушие ѝ е била сложена серпантина, която да предотврати забременяваме.

Бащата на Бритни отхвърли да е вземал такова решение за щерка си и прикани да се извърши следствие, защото обвиняванията са доста съществени и плашещи. Той подсети, че не е единствен настойник на щерка си.

Снимка: Getty Images

Бритни Спиърс към този момент 13 години е сложена под забраняване, откакто през 2008 година получи прочувствен срив, който беше необятно отразен в медиите. От тогава певицата няма право да взема решения по какъв начин да изразходва благосъстоянието си, какви контракти да подписва и дали да подписва брак.

Още по тематиката може да прочетете на уеб страницата:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР